• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bi fikir verin lutfennn....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dergis26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
69
14
38
34
Dokatora gittim yumurta olusmamis esimin test değerleri dusuk doktor tup bebek tavsiye eduyor asilamayla zaman kaybetmyin diyor benim kafam cok karisik cok uzuldum sinirlerim bozuluyo iyice 2 yildir istiyorum olmadi ne yapayim lutfen fikir verin yardim edin ozele gittim hsg de cekildi ama ne yumurtlaci bi tedavi uygulamadan haftaya tekrar gidicem yumurtalara bakicak bana ne olr bi fikir verin

En doğru tedaviyi dr bilir tabi. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
Bir de inanırmısınız bilmiyorum ama doğum ve ölüm tarihi değişmez derler. Vakti gelince olur inşallah. Hiçbir problem olmadığı halde birkaç yıl çocuk sahibi olamamış bir tanıdığım var. Stres yapmayın. O da önemli.

Tabiki doktor bilir ama aklim cok karışık ya bir suru yöntem var ama direk tup olayı kafamı cok karıştırdı çok dua ediyorum stres olduk morlimz cok bozuk ne yapama lazim onu da bilmiyorum

Tabiki doktor bilir ama aklim cok karışık ya bir suru yöntem var ama direk tup olayı kafamı cok karıştırdı çok dua ediyorum stres olduk morlimz cok bozuk ne yapama lazim onu da bilmiyorum
Hersey nasip ama ben hic olmamasi durumdan cok korkuyorum galiba bi yol bi fikir ne yaama lazım

Cnm ben ce yumutlama takibi yaptir hemen tüp bebege gecme derim.benim 1 aşılama 3 tüp bebek denemem var negatif ben bile kendim deniyorum 1.2 aydır bakalım Allah buyuk inşallah Rabbim herkse hayırlı evlatlar nasip etsin

Doktora gittim yumurtam olusmamis bu hafta tekrar gidicem bakicak ama olusmamissa ne der bilmiyorum ben biraz israr ettim ve tup bebek dedi canm cok sikkin yaaa birde deger dusuk biraz esimin o yuzden tup dedi en azindam yumurta oluşumu icin bi igne bi ilaci yok mu ki doktor o süreç sadece yipranma olur diyo bise değerler 2 veya 3 ay sonra daha cok düşer dedi. ...

Doktora gittim yumurtam olusmamis bu hafta tekrar gidicem bakicak ama olusmamissa ne der bilmiyorum ben biraz israr ettim ve tup bebek dedi canm cok sikkin yaaa birde deger dusuk biraz esimin o yuzden tup dedi en azindam yumurta oluşumu icin bi igne bi ilaci yok mu ki doktor o süreç sadece yipranma olur diyo bise değerler 2 veya 3 ay sonra daha cok düşer dedi. ...
Başka bir doktora da görünmeni tavsiye ederim. Evet doktorlarımıza saygımız sonsuz fakat biliyoruz ki onlar da insan ve birinin görmediğini diğeri görebiliyor. Tek bir doktorla hemen tüp bebeğe başlamak bana çok mantıklı gelmiyor.

Dokatora gittim yumurta olusmamis esimin test değerleri dusuk doktor tup bebek tavsiye eduyor asilamayla zaman kaybetmyin diyor benim kafam cok karisik cok uzuldum sinirlerim bozuluyo iyice 2 yildir istiyorum olmadi ne yapayim lutfen fikir verin yardim edin ozele gittim hsg de cekildi ama ne yumurtlaci bi tedavi uygulamadan haftaya tekrar gidicem yumurtalara bakicak bana ne olr bi fikir verin
Canim bizde de aynı sıkıntı var ben iğne kullanıyorum suan yumurta geliştirmek icin aşılama yapılacak: (

Eşinin degerleri de düşük olduğu için tüp demiştir. Bizim her ikimizde de sorun yok ama 2 yıldır olmuyor beklemek bu kez oldumu diye düşünmek çok yoruyor insanı keske bizede tüpyapsslardı bu kadar uorulmasaydık sorun yok diye bekledik bu ay ilk alılamam oldu inş bu kez olur ama sen üzülme baska yolları debese olmasa hem zaman hem maddi kayıp druna güven içini rahat tut

Cevaplariniz icin tesekkur edrim gittim kac doktora gittim bi sonuc alamadim ama buda ozele gittim bi doktora bu hafta yine gidicem 3 yıl dolmak uzere ama artik umudum kalmıyor hersey ustume geliyor baklm ne diyecek yumurta olusmu diye bakicam dedi bi devlette bi doktora gitsem sorsam diyorum ama onlarda cok yogun ve kalabalik oluyo ilgilenirler mi bilmiyorum elimden geldigince düşü nmememye çalışıyorum kendimi işe veriyorum sizin de allah yardimciniz olsun inss.....

Abimle yengem.9.yildir istiyor 2 3 kez dusuk yapti kanda pihtilasma oldugu icin .Sonra 1 kez asilama yaptilar tutmadi.Tup yapcaz dedi dr direk tamam dediler yumurta gelisimi dr zayifladi o 9 yilda.Biz cok söyledik ama dr nasil kanlarina girdiyse direk tamam dediler.O 9 yılın verdigi aciyla hak vermemek elde değil .Sonuc Yumurta zayif oldugu icin dollenme gerçekleşmedi transfer yapamayiz deyip parayi alip gectiler .Benim bildigim once vücudu hazırlamak olabilecek en iyi duzeye getirmek önemli .Demem o ki tek doktora umut bağlayıp o olcak deyince sevinip olmayacak deyince karalar baglamayin.Yumurta gelisimi icin arisutu propolis polen bal hazirlatip kullanabilirsiniz .Yumurta gelistirici özelliği var. Nasibiniz bir yerlerde bekliyordur lutfen acele etmeyin uzulmeyin.Konusmak kolay diyebilirsiniz ama benim de 1 kimyasalim var ve hala bebegim olmadi.Surekli dua ediyorum olacak bir gun inaniyorum

Ewet bende tek tereddut ettiğim noktada bu ozel ve olayin ticarete dokulmus olmasi en azindan bi tedavi uygulayacak mi baklm yoksa yine hemen tup bebek mi dicek bilmiyorum hsg bile cektirdim en basindan daha heo hayirlisi ni istiyroum ve senin içinde dedim ya kafamda cok soru var iste tup bebek ne kadar onuda bilmiyorum ama 7 bin falan galiba ve %50 tutma sansi varmış ve internetten baktim degerleri asiri dusuk olanlar icin uygulanıyor mus ama nedense icimde hi ses yaptirma diyor neden bilmiyorum hepimize nasip olsun ins

Canim benimde yumurtalarim gelismiyor oyuzden hamile kalamiyorum asilama yapcam bende. direk tüp bebege baslamak nasil olur bilmiyorum. Baska dktra gorun belki farkli soylicek canim. Üzme kendini stress den uzak dur

Back