• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bı erkek bı kadına nasıl baglanır ??

Önemli bir konu ,evlilikte bağlılık olmalı. öncelikle tamamen bağlı olunmasi için karşılıklı sevgi ve bunu göstermek gerekli.kadın erkeği bağlamak istiyorsa davranış açısından anlayışlı , erkegin in arkasında olan , bunu hissettiren olmalı, hoşuna gidecek durumlar için şunları söyleyebilirim bakımlı olmak çok önemli dış güzelliğine kasına gözüne günlük aylık bakımlarına dikkat etmeli , evinin ve kendinin temizliği de erkegin in hoşuna gidecektir. Ve erkeklerin en can alıcı noktaları olan cinsellik konusunda isveli cilveliysen sana bayılır senden başka kimseyi gözü görmez evli bayanlar cinsel yönden erkegin in ihtiyacını gidermekte kesinlikle geç kalmamalı ertelememeli . edindiğim şahsi tecrübeler bunlar :KK56:

Takmıyorum, sallamıyorum, bir gün çok ilgili cilveli davranıyorum başka bir gün soğuk nevale, hissiz bir tip oluyorum.
Bir gün yanında ağlıyorum başka bir gün seni istemiyorum diyorum. Bağlanmayan olmadı şu güne dek. Tutarsız olmam beni kıymete bindirdi. Aynı standartta, sürprizsiz tipler herkesi sıkar bence. =D
Tabii ben bunları bilerek yapmıyorum. Yapım böyle. Gelgitliyim. Ama adam seni sevecek önce. Tipini, halini tavrını sevecek. Sonra gelir bağlanma. Sevgi, aşk ve iyi bir diyalog yoksa, aklına ve gönlüne hitap etmiyorsan ne yapsan boş.
Nihayetinde kişiliğinde yoksa taktikler diye adlandırılan her şey üstünde eğreti durur. O yüzden kendin ol ve çaba içine girme. Ben hiçbir zaman çaba harcamam böyle şeyler için. Kafa da yormam. Kendiliğinden gelişir. Bana has karakterimi, dengesizliklerimi layıkıyla ortaya koyarım çünkü. Olumsuz da olsa yaparım. Kaybetme korkum yok. Bağlanma hissim hiç yok. Çok etkilenirler bundan. Kendimi çok severim bir de. Özgüven en önemlisi. Kimisi de daha sıradan birini sever belki de. Bilemeyiz.

Ona her anlamda güven ve huzur vermelisiniz erkekler yanında huzur buldukları ve güvendikleri kadınları asla birakmazlar

Her insan farklıdır herşey herkese işlemez kuralı formülü olduğunu sanmıyorum

evlilik prgramı kafasıyla erkek seçmez ailenizin sözünü dinlerseniz bu konuda daha az çaba sarfedersiniz. öbür türlü istediğiniz kadar kasın bağlayamazsınız. yani uyuşmadan parasına puluna yakışıklılığına yok benim mini eteğime karışmasınına yok bana mutfakta yardım etsin geyiklerine göre ilşkiye girilen insanla hiç kere hiç olmaz öbürünün de garantisi yok. Allah hepimizin karşısına iyi erkekler çıkartsın... sentetik şeylere takılmayın

onu karşılıksız sevin sürekli gülümseyin her daim bakımlı ve ilgisi çeken bir kadını oldugunu bilsin ona güven verin konuşurken gözlerinin içine içine bakın küçük bir çocugu sever gibi sevin o da tepkisiz kalmayacaktır
abartmışsın başka istersen bide kırmızı halı serelim ...............

abartmışsın başka istersen bide kırmızı halı serelim ...............

yoo abartmıyorum seviyorsan bunlar zaten kendiliğinden geliyor özel bir çaba sarfetmene gerek kalmıyor . Bir erkeği aşk ve sevgiyle bağlamak diğer yöntemlere göre daha kalıcı.

Ben yapamadım öyle hinlikler ama Şundan eminim ki,bir Erkeğin o minnak beynine giden yol kendisini değil onun ailesini mutlu etmekten geçiyor.diceksin ki ayy hadi annenlere gidelim hayatım( bunu eşim dedi) kardeşleriyle gezip dolaş iyi geçin.o seni yere göğe sığdıramaz.:KK69:

Back
X