• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bı erkek bı kadına nasıl baglanır ??

Aslinda söyle bir sey var her erkek baglanamaz. Sen sevdiginin karakterinden anlarsin bunu. ama duygusal erkekler daha cok baglanir bu sekilde düsünelim. Karakteri önemli. Seni sevsin istiyorsan o da erkege kalmis. Seviyorsa sevgisini arttirmak icin sana ihtiyaci olmasi gerek baglilik icin. Bilemedim ilk aklima gelenler bunlar.
Benim esim ben kactikca kovaladi. Evlendik ve hala cok bagli :nazar: bunun da karakterle alakali oldugunu düsünüyorum.

Gercekten severse o bag kadinda da erkekte de kendiliginden olusur. Belli bisey yapmaya gerek yok yani. Her sey zamanla olur.

kilo verirsen bağlanman daha kolay olur fazla halat gitmez :KK70:

şaka bi yana konularına göz attım hepsi yaklaşık aynı içerikte ilişkin 1 yıl bile olmamış bağlılık bekliyorsun

gerçek sevgiyi bilmen gerekir bağlılık sonra gelir

Verebileceğim her cevabı vermiş kk hanımları:KK53: arkadaşım yanlış anlama da sorun absürt, sevioyorsa bağlanır zaten, sevmiyorsa halat kullansan nafile

bi erkek bi kadına nasıl baglanır ?
erkege nasıl davranılmalı ??
siz esınızı yada sevgılınızı kendınıze nasıl bagladınız
Göstereceğiniz hiçbir hal tavır ondan kaynaklı hisler dışında onu size bağlayamaz... Hatta aşırı ilginiz onu geri bile itebilir, oluruna bırakın varsa birşeyi zaten olur. ha buarada aşırı kavga vs de soğutuyor erkeği abartmamak lazım hiçbir şeyi

Back
X