• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bı erkek bı kadına nasıl baglanır ??

Olay erkekte bitiyor aslında. Yani adam sevmeye,bağlanmaya,düzenli bi ilişkiye hazırsa ve arada birazda çekim varsa zamanla bağlanıyor zaten. Taktikler falan böyle durumlarda etkili olur. Kaybetme korkusu filan daha çok baglanmasina sebep olabilir.Hiç olmayacak adamdan sevmesini beklemek boşuna ugrasmaktir bence. Kaçan kovalanir taktigini uygularsin sen bir adım kaçarsin adam koşarak uzaklaşır. O yüzden bir taktik uygulanacaksa da doğru adama uygulanmali bence boşa kürek çekmenin alemi yok..

sevmek demedimkı baglanmak dedim ıkısı farklı seyler

şuan erkeğin burcunu bil aşık et diye bir konuda gezen kızsın. böyle şeylerden medet umduğuna göre yaşında küçük ve platonik aşıksın ama aşk demek yanlış olur çünkü sevmeyi önemsemiyorsun ama taktığın bağlanmak ne hakkında bağlanmak bu. seni sevmeyeni ne yaparsan yap uzun süre bağlayamazsın. yatarsan bir süre yanında olur sonra hevesi kaçar gider. muhtemelen sevgiyle ilgilenmiyosun bunu öneririm kendini kısa bir süre kandırman açısından

taktikle olacak şeyler değil, olsa bile geçici süre işe yarar.. bir erkek bir kadına ancak gerçekten seviyorsa bağlanır.

bi erkek bi kadına nasıl baglanır ?
erkege nasıl davranılmalı ??
siz esınızı yada sevgılınızı kendınıze nasıl bagladınız
önce seni tanıması gerek beybisi. kendince takdir ediceği yönlerinin falan olduğunu farketmesi lazım. ama kimi boş erkekler için yalnızca güzel olman onu bağlamak için yeterli

Sonra konuyla dalga geçilince konu sahibi kızıyor :)yahu içimden espri yapıp kendi kendimemi gülem yani :)
Bu durum kişiye göre erkekten erkeğe değişir bence ,,ama sevgi olmadan bağlılık olmaz ikisi çok ta farklı şeyler değil bence
Yukarda demişsiniz sevgi demedim bağlılıktan bahsettim diye ..

kendin gibi olarak
yapmacık olmayarak
nazlı ama bi o kadar da güçlü olarak

erkekler genelde ikiye ayrılır, biri hormonlarıyla evlenen erkekler bunlar genelde sonradan mutsuz olup boşanırlar, diğeride hem aklı hem kalbiyle evlenen erkekler, işte burada önemli olan hangi türden erkekle muhatapsınız bu önemli :))

Bırak kendi bağlansın senin bağladığın ipin düğümü çözülür. Kendiliğinden olmuyorsa boşver gitsin..

onu karşılıksız sevin sürekli gülümseyin her daim bakımlı ve ilgisi çeken bir kadını oldugunu bilsin ona güven verin konuşurken gözlerinin içine içine bakın küçük bir çocugu sever gibi sevin o da tepkisiz kalmayacaktır

Back
X