- 11 Mayıs 2017
- 230
- 98
- 18
hahaahaa bari o saçmalamasa yaşı benden büyük sonuçtaHayalimdeki ilişki türü karşılıklı saçmalaşmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaahaa bari o saçmalamasa yaşı benden büyük sonuçtaHayalimdeki ilişki türü karşılıklı saçmalaşmak.
ahahaaa sizin küre başka neler diyor ? Hoşlanıyorsam onun yanında karnımda kelebeklerin uçması gerekirdi ama ben onla ilk tanıştığımda kelebeklerin uçuşması şöyle dursun nerden tanıştım bunla felan demiştim gerçi şimdi pek öyle düşünmüyorum ama galiba ben de birazcık falan filan yanii anladın sen şimdi bidahaki konuşmamızda nelerden bahsediyim çünkü aramızda biraz yaş farkı var ben ondan daha gencim bilmiyorum nasıl davranıyım arkadaşın biri safa yat dedi güzelde dedi sen neler dersin ?Hemen çocukluğunuza iniyorum...
Bir iki dakika bekleyelim...
Loading...
%99
Yükleme tamamlandı
Hoşlanıyorsunuz.
Benim küre böyle diyor.
ahahaaa sizin küre başka neler diyor ? Hoşlanıyorsam onun yanında karnımda kelebeklerin uçması gerekirdi ama ben onla ilk tanıştığımda kelebeklerin uçuşması şöyle dursun nerden tanıştım bunla felan demiştim gerçi şimdi pek öyle düşünmüyorum ama galiba ben de birazcık falan filan yanii anladın sen şimdi bidahaki konuşmamızda nelerden bahsediyim çünkü aramızda biraz yaş farkı var ben ondan daha gencim bilmiyorum nasıl davranıyım arkadaşın biri safa yat dedi güzelde dedi sen neler dersin ?
olabilir ama yazık ya kıyamam ben o papatyalaraEskiden seviyo sevmiyo diye guzelim papatyalari yolarlardi.Sende hoslaniyo muyum hoslanmiyo muyum diye yap.Belki papatyalara malum olur
galiba benim ki de 2. şık olucak gibi hadi hayırlısı bu arada ben kendimim zaten değişmem sadece özel bazı taktikler lazım şu kızlar arasında olan yazısız kuralsız ama çok etkili fikirler daha çok etkilensin benden sonuçta çok sık görüşemiyoruz daha çok aklı kalsın bendeDoğal davran, kendin gibi ol. Zaten ortak konularınız varsa zamanla ortaya çıkar. Heyecan da yapma. Bu arada bu önceden sevmeme durumları ya aynen devam eder ya da hoşlantıya çevirir genellikle :)
Kalbim ne diyo bi anlasam onun kafası benden karışık aslında bazı hareketleri davranışları hoşuma gidiyo bazıları da beni itiyo galiba bilemiyorumHoslanip hoslanmadigini kendine kalbine sorsana. Nasi davrancam deme icinden ne geliyosa oyle davran.
Üclu parande at.Kesin akli kalir.galiba benim ki de 2. şık olucak gibi hadi hayırlısı bu arada ben kendimim zaten değişmem sadece özel bazı taktikler lazım şu kızlar arasında olan yazısız kuralsız ama çok etkili fikirler daha çok etkilensin benden sonuçta çok sık görüşemiyoruz daha çok aklı kalsın bende
başka neler yapıyım nasıl davranıyım çok soğuk bi imajım varmış gibi geliyo çocuk korkmasın sonra onun yanında daha cana yakın sıcakkanlı olmak istiyorum ama bazı kız arkadaşlarımı görüyorum sanki onlarınki biraz cıvıklığa kaçıyor onlar gibi de olmadan nasıl davranmalıyım ?Çok tatlı :)
Bence ne oluyor diye düşünme bunlar güzel heyecanlar. Devam et böyle.
başka neler yapıyım nasıl davranıyım çok soğuk bi imajım varmış gibi geliyo çocuk korkmasın sonra onun yanında daha cana yakın sıcakkanlı olmak istiyorum ama bazı kız arkadaşlarımı görüyorum sanki onlarınki biraz cıvıklığa kaçıyor onlar gibi de olmadan nasıl davranmalıyım ?
GalibaaaaaaHoşlanıyorsun :)))