• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkek benden hoslaniyo da ben ondan hoslaniyo muyum ??

Hemen çocukluğunuza iniyorum...

Bir iki dakika bekleyelim...

Loading...

%99

Yükleme tamamlandı

Hoşlanıyorsunuz.

Benim küre böyle diyor. :deli:
ahahaaa:KK58: sizin küre başka neler diyor ? Hoşlanıyorsam onun yanında karnımda kelebeklerin uçması gerekirdi ama ben onla ilk tanıştığımda kelebeklerin uçuşması şöyle dursun nerden tanıştım bunla felan demiştim gerçi şimdi pek öyle düşünmüyorum ama :KK37: galiba ben de birazcık falan filan yanii anladın sen :KK45: şimdi bidahaki konuşmamızda nelerden bahsediyim çünkü aramızda biraz yaş farkı var ben ondan daha gencim bilmiyorum nasıl davranıyım arkadaşın biri safa yat dedi güzelde dedi sen neler dersin ?

:KK71:Eskiden seviyo sevmiyo diye guzelim papatyalari yolarlardi.Sende hoslaniyo muyum hoslanmiyo muyum diye yap.Belki papatyalara malum olur

ahahaaa:KK58: sizin küre başka neler diyor ? Hoşlanıyorsam onun yanında karnımda kelebeklerin uçması gerekirdi ama ben onla ilk tanıştığımda kelebeklerin uçuşması şöyle dursun nerden tanıştım bunla felan demiştim gerçi şimdi pek öyle düşünmüyorum ama :KK37: galiba ben de birazcık falan filan yanii anladın sen :KK45: şimdi bidahaki konuşmamızda nelerden bahsediyim çünkü aramızda biraz yaş farkı var ben ondan daha gencim bilmiyorum nasıl davranıyım arkadaşın biri safa yat dedi güzelde dedi sen neler dersin ?

Doğal davran, kendin gibi ol. Zaten ortak konularınız varsa zamanla ortaya çıkar. Heyecan da yapma. Bu arada bu önceden sevmeme durumları ya aynen devam eder ya da hoslantıya çevirir genellikle :)

Hoslanip hoslanmadigini kendine kalbine sorsana. Nasi davrancam deme icinden ne geliyosa oyle davran.

Doğal davran, kendin gibi ol. Zaten ortak konularınız varsa zamanla ortaya çıkar. Heyecan da yapma. Bu arada bu önceden sevmeme durumları ya aynen devam eder ya da hoşlantıya çevirir genellikle :)
galiba benim ki de 2. şık olucak gibi hadi hayırlısı bu arada ben kendimim zaten değişmem sadece özel bazı taktikler lazım şu kızlar arasında olan yazısız kuralsız ama çok etkili fikirler daha çok etkilensin benden sonuçta çok sık görüşemiyoruz daha çok aklı kalsın bende :KK28::KK66:

Hoslanip hoslanmadigini kendine kalbine sorsana. Nasi davrancam deme icinden ne geliyosa oyle davran.
Kalbim ne diyo bi anlasam onun kafası benden karışık aslında bazı hareketleri davranışları hoşuma gidiyo bazıları da beni itiyo galiba bilemiyorum

galiba benim ki de 2. şık olucak gibi hadi hayırlısı bu arada ben kendimim zaten değişmem sadece özel bazı taktikler lazım şu kızlar arasında olan yazısız kuralsız ama çok etkili fikirler daha çok etkilensin benden sonuçta çok sık görüşemiyoruz daha çok aklı kalsın bende :KK28::KK66:
Üclu parande at.Kesin akli kalir.

Hoşlanıyorsun orası kesin de saçmalamak güzel ya bence :) böyle devam et. Öyle davranayım böyle davranayım diye gerilme

Kızlar buluştum onunla gerçekten çok heyecanlıydım hiç belli etmesemde yapımda var galiba içim fıkır fıkır dışarıdan gayet sakin gözüküyodum bence tabi bu yine saçma salak potlar kırmama engel olmadı değil halbuki daha yeni yeni tanışıyoruz ve ben çocuğu bozdum ahahahhhaaa :KK48: Korkutmuş muyumdur onu sizce ? Neyse bunlar haricinde hiç de fena değildi :)

Çok tatlı :)
Bence ne oluyor diye düşünme bunlar güzel heyecanlar. Devam et böyle.
başka neler yapıyım nasıl davranıyım çok soğuk bi imajım varmış gibi geliyo çocuk korkmasın sonra :eek: onun yanında daha cana yakın sıcakkanlı olmak istiyorum ama bazı kız arkadaşlarımı görüyorum sanki onlarınki biraz cıvıklığa kaçıyor onlar gibi de olmadan nasıl davranmalıyım ?

başka neler yapıyım nasıl davranıyım çok soğuk bi imajım varmış gibi geliyo çocuk korkmasın sonra :eek: onun yanında daha cana yakın sıcakkanlı olmak istiyorum ama bazı kız arkadaşlarımı görüyorum sanki onlarınki biraz cıvıklığa kaçıyor onlar gibi de olmadan nasıl davranmalıyım ?

Olduğun gibi davran bir de çok hevesli görünme bence, sana nasıl davranıyorsa öyle davran

Zaten çok heveslisi değilim olursa olur olmazsa ah ne çok yer yandıııı der geçerim herhalde :KK59:de olmasın yaa sadece ona karşı çok ilgisizmişim gibi geliyo bunu nasıl aşarım onu soruyorum ben :))

Back