• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi erkek benden hoslaniyo da ben ondan hoslaniyo muyum ??

Myselfme

LADY
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
230
98
18
Meraba arkadaslar size bir sorum var ben biriyle tanistim bir sekilde ve daha ilk andan aramizda degisik bi hos bi garip bi elektrik oldu. Ama ben bu konularda cok tecrubesizim ne yapacagimi bilemiyorum onunla bir sekilde karsilasinca hem karsilasmak istiyor hem de istemiyorum beni biraz aydinlatirsaniz sevinrim :) bu arada grupta yeniyim :)

Kiz Allah seni ne etmesin başlığı okurken beynim yandi :-) ne diyek anacim hos bir elektrik olduysa gorusmeme istegin niye anlatsana biraz .

Valla karşılaşmak iste bence, senden bir şeyler göremezse devamı gelmez. Sonra ikinci konunu açarsın "Yüzüme bakmıyor" diye. Klasik flörtleşeceksin, çocuk iltifat edince safa yatacaksın, bir de neysen o ol taktik falan kasma.

Ne varmis baslikta Bilmiyorum iste aslinda cok ozguvenli bir kizim ama bu tarz konularda cok bi sey bilmedigimden galiba hoslanilan kisinin yaninda nasil davranilir cok bilemiyorum iste bunun gibi seyler bana fikir ver mesela :)

Galiba benim ondan hoslandigimdan biraz daha fazla hoslaniyo benden aslinda benim sacmalamam gerekirken o benden biraz daha sacmaladi son gorusmemizde bidahaki ne zaman olur bilemem ama her konustugumuzda surekli bir seyler soruyor daha yeni taniyoruz birbirimizi ama iste bilemiyorum ben ondan hoslaniyo gibi hissediyorum aslinda bilemiyorum ayy kafam cok karisik :))

Bi de safa yaticaksin derken cunku bu aralar iltifat etme evresinde galiba nasil davranmaliyim ? Astoria :)

Bi de safa yaticaksin derken cunku bu aralar iltifat etme evresinde galiba nasil davranmaliyim ? Astoria :)

Atıyorum "Çok tatlısın, çok güzelsin" derse "Yok ya değilim bence", "Dalga geçmeee", "Ayıp olmasın diye söylüyorsun tabi" falan diyerek daha fazla iltifat etmesini sağla sjsjd. Tabi bunları söylerken gülerek, hafif cilveli bir ses tonuyla söyle ben buraya odun gibi yazdım. Sana bazen sorular sorabilir kendisi hakkında, çevrendeki erkekler hakkında. "Sence ben nasıl biriyim", "X kişisiyle aran nasıl, çok görüşür müsünüz" falan gibi. Klasik flörtleşme taktiğidir hepsinde safa yat yine, anlamamazlığa gel, yuvarlak cevaplar ver. Kendin hakkında çok detay verme yani merak etsin, biraz merak iyidir. Onun dışında doğal ol, nasılsan öyle davran.

iyiymiş valla da ben de böyle şeyleri bi beceririm ki sorma :KK48: ya gerçi bu kararsızlığı üstümden atsam daha iyi olucak aslında da şuan bana son konuştuğumuzda ne o doğru düzgün konuşmuştu ne ben havadan sudan konuşmuştuk anlayacağınız o gün kar yağıyordu ben de karı ne kadar çok sevdiğimden felan bahsetmiştim sonra o da yağmuru çok sevdiğini felan filan anlatmıştı öyle yani ama ara sıra bana bakıp bakıp duruyordu :KK200: göz göze gelince de baktım gözlerini çeksin diye çekmeyince ben de baktım hodri meydan tarzı bi şey oldu yanii :KK48: bu da benim tarzım galiba :rapci: hiç bi şey konuşmadan dik dik bakmak ahaaha berbattım resmen önerilere devam arkadaşlaar :KK15:

"Astoria, Atıyorum "Çok tatlısın, çok güzelsin" derse "Yok ya değilim bence", "Dalga geçmeee", "Ayıp olmasın diye söylüyorsun tabi" falan diyerek daha fazla iltifat etmesini sağla sjsjd. Tabi bunları söylerken gülerek, hafif cilveli bir ses tonuyla söyle ben buraya odun gibi yazdım. Sana bazen sorular sorabilir kendisi hakkında, çevrendeki erkekler hakkında. "Sence ben nasıl biriyim", "X kişisiyle aran nasıl, çok görüşür müsünüz" falan gibi. Klasik flörtleşme taktiğidir hepsinde safa yat yine, anlamamazlığa gel, yuvarlak cevaplar ver. Kendin hakkında çok detay verme yani merak etsin, biraz merak iyidir. Onun dışında doğal ol, nasılsan öyle davran hımm hiç fena değil safa yatmak bi düşüniyim

iyiymiş valla da ben de böyle şeyleri bi beceririm ki sorma :KK48: ya gerçi bu kararsızlığı üstümden atsam daha iyi olucak aslında da şuan bana son konuştuğumuzda ne o doğru düzgün konuşmuştu ne ben havadan sudan konuşmuştuk anlayacağınız o gün kar yağıyordu ben de karı ne kadar çok sevdiğimden felan bahsetmiştim sonra o da yağmuru çok sevdiğini felan filan anlatmıştı öyle yani ama ara sıra bana bakıp bakıp duruyordu :KK200: göz göze gelince de baktım gözlerini çeksin diye çekmeyince ben de baktım hodri meydan tarzı bi şey oldu yanii :KK48: bu da benim tarzım galiba :rapci: hiç bi şey konuşmadan dik dik bakmak ahaaha berbattım resmen önerilere devam arkadaşlaar :KK15:

Flört dönemleri en sevdiğim dönemlerdir arkadaştan bir adım öte sevgiliden bir adım geride olunan dönemler aaahh ahh kıymetini bil :)

Bundan sonra ne zaman buluşuruz bilemem ama benim ona dik dik bakmam sayesinde galiba daha da ilerlemez gibime geliyo :işsiz: bu arada ben sha yeni olduğum için forumda pek bilmiyorum senin benim yazdığımdan nasıl haberin oluyo bu arada sağol önerilerin için kesin yaparım bundan sonra :KK76:

Back