• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi el atının

yupup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
35
1
28
27
Selam ben lise 3 e gidiyorum ve bayan olan İngilizce öğretmenime bi hediye yapmak veya almak istiyorum ne alabilir veya yapabilirim yardım

Ne güzel böyle öğrencileri görmek:)) çanta olabilir,cüzdan olabilir

Peki staj paramla alabilirim
Allahım ya başka İngilizceci girecekmis bu sene daha önce hic bi hoca için aglamamistim lanet girsin
Aaa üzüldümm:( yine de önyargılı olma bence ...ayrıca uygun fiyatlu bir şey alabilirsin çünkü bizim için önemli olan düşünüp almanız ..manevi değeri yani:)

O değilde çok koydu 2: senedir ayni insan falan simdi birden değişti

Eskiyip bir köşeye atılmayacak bir şey alabilirsin. Birlikte fotoğrafınız varsa çerçeveletebilirsin mesela. Sevdiği yabancı bir kitabı biliyorsan internetten Türkçeye uyarlanmamışını bulmayı deneyebilirsin. arabası varsa arabası olan bir öğretmen olarak söylüyorum araç içi usb bağlantılı kupalar var çok kullanışlı ve kalıcı. internette istediğin dekorda bulup sipariş edebilirsin. :)

Eskiyip bir köşeye atılmayacak bir şey alabilirsin. Birlikte fotoğrafınız varsa çerçeveletebilirsin mesela. Sevdiği yabancı bir kitabı biliyorsan internetten Türkçeye uyarlanmamışını bulmayı deneyebilirsin. arabası varsa arabası olan bir öğretmen olarak söylüyorum araç içi usb bağlantılı kupalar var çok kullanışlı ve kalıcı. internette istediğin dekorda bulup sipariş edebilirsin. :)
Bu kupalar nasıl birşey ornek olarak ?
Ayrıca coook teşekkürler

Back