- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Nerde git gel yapmış duygularını söylemiş reddettiğinden devam etmemiş ne dersi vereceksin ki neden benden hoşlanıyorsun diye oğlanımı dövcen ayy benim de oğlum var ve kızlar çok fena
Görüşmeyin olsun bitsinO onu ilk tanıdığım zamanlardı yani sosyal medya üzerinden . Ama son 5 aydır fln bana sürekli böyle yaklaşıyor hatta bana " gerçekten istemiş olsaydım şuan birlikteydik hiç karşına çıkıp da ciddi ciddi konuştum mu " dedi haklıydı konuşmadı ama bu yaklaşımı da yordu
Ders vermek degilde karar verseniz.
Okeye 4. Arayan yedek sevgili gb takılmasanız olmaz mı
Direk söyleyin sadece arkadaşız
ıGit gel, ders vermek derken...?
Bir insanı hayatınızda istiyorsanız alırsınız. Yok arkadaş kalalım ama birbirimizi kıskanalım olmaz.
Asıl siz kararsız durmuşsunuz. Hem o kenarda bana ilgisini belli etsin elimin altında olsun arkadaş sıfatıyla hemde başkalarıyla konuşayım der gibi olmuş sizinki.
İlk sayfada güncelleme yapın o zaman o şekilde anlaşılmıyor yazdığınız.Kendimi pek anlatamadım galiba bu olay olmadan öncede . Bana biz nasıl olsa ayrılırız sevgili olmayalım ama birbirimizin hayatında olalım diyen oydu . Evet ben ilk başta hep kaçtım ama sosyal medyadan tanıdığım için güvenemedim . Bana sevgili olmayalım takılalım modunda olurda benim wp unda gördüğü yabancı bi numara yüzünden trip atması normal mi
ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?