• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi ders vermem lazım bana akıl verin ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Merhaba arkadaşlar uzun süredir kafamı karıştıran bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum . Benim 1 sene önce sosyal medyadan tanıştığım biri var ilk zamanlar çok ciddiye almamıştım daha sonra sürekli karşılaşmaya başladık mesleğimiz fln aynı. Sonra buluştuk herşeyden önce vakit geçirmeyi çok sevdiğim bi insan önceden sürekli konuşurduk üstüme düşerdi hep benle bi ilişki yaşamak isterdi hep reddederdim . Bi gün bana biz senle sevgili olsak nasıl olsa ayrılmak ben seni kaybetmek istemiyorum en iyisi böyle arada konuşmak dedi haklıydı aslında ama ben onu kıskanmaya o beni kıskanmaya devam etti hayatımın bi köşesinde olması beni hep mutlu ediyodu ama ilişki fazla gelirdi . Geçen gün kuzenimle bi cafede otururken bu kişiyi aradım hadi gelin okey oynayalım dedim . Bu sırada benim telefonuma sürekli mesaj geliyodu bi kaç kez uyardı daha sonra gelen mesajda kayıtlı değildi atan kişi ve orda morali bozuldu bana da telefonda kimle konuşuyos an onla görüş dedi akşam mesaj attım neden öyle yaptın diye canımı sıktın dedi bende biraz uzatınca bana seni seviyorum ama sus dedi bidaha da konuşmadık .ben bu çocuğun git gellerinden sıkıldım bi ders vermek istiyorum ne yapmalıyım ?

Iyi de adamı çağıran siz, adam düşünmüştür hayatında başkası var beni yedekte tutuyor demiştir. Enteresan geldiniz ilerisi yoksa sevmiyorsanız kesin iletişimi

O onu ilk tanıdığım zamanlardı yani sosyal medya üzerinden . Ama son 5 aydır fln bana sürekli böyle yaklaşıyor hatta bana " gerçekten istemiş olsaydım şuan birlikteydik hiç karşına çıkıp da ciddi ciddi konuştum mu " dedi haklıydı konuşmadı ama bu yaklaşımı da yordu
Nerde git gel yapmış duygularını söylemiş reddettiğinden devam etmemiş ne dersi vereceksin ki neden benden hoşlanıyorsun diye oğlanımı dövcen ayy benim de oğlum var ve kızlar çok fena

ilişki istemiyorum ama kenarda köşede dursun mantığıyla yaklaşmışsınız adama hep.
Bence o da artık sıkılmış
İstiyor musunuz istemiyor musunuz?
Buna karar verin ve net olun.

O onu ilk tanıdığım zamanlardı yani sosyal medya üzerinden . Ama son 5 aydır fln bana sürekli böyle yaklaşıyor hatta bana " gerçekten istemiş olsaydım şuan birlikteydik hiç karşına çıkıp da ciddi ciddi konuştum mu " dedi haklıydı konuşmadı ama bu yaklaşımı da yordu
Görüşmeyin olsun bitsin

Yani niyetini belli etmiş siz bi adım atmayınca olduğu yerde kalmış oda .Adı konulmasa da sevgilisi gibisiniz zaten anlattıklarınıza göre.Ama bakın adam tartışma esnasında sinirliyken bile seni seviyorum demiş.Git gel yaptığı bi durum göremedim ben yazdıklarınızın içinde.Benimde seni seviyorum diyecek kadar değer verdiğim İnsana yanımda üst üste kayıtlı olmayan kim olduğunu bilmediğim bi numaradan mesaj gelse bende işkillenirim aynı tepkiyi hatta daha fazlasını veririm.Ona olan hislerinizden emin misiniz ?

Ders vermek degilde karar verseniz.
Okeye 4. Arayan yedek sevgili gb takılmasanız olmaz mı
Direk söyleyin sadece arkadaşız

Git gel, ders vermek derken...?

Bir insanı hayatınızda istiyorsanız alırsınız. Yok arkadaş kalalım ama birbirimizi kıskanalım olmaz.
Asıl siz kararsız durmuşsunuz. Hem o kenarda bana ilgisini belli etsin elimin altında olsun arkadaş sıfatıyla hemde başkalarıyla konuşayım der gibi olmuş sizinki.

Kendimi pek anlatamadım galiba bu olay olmadan öncede . Bana biz nasıl olsa ayrılırız sevgili olmayalım ama birbirimizin hayatında olalım diyen oydu . Evet ben ilk başta hep kaçtım ama sosyal medyadan tanıdığım için güvenemedim . Bana sevgili olmayalım takılalım modunda olurda benim wp unda gördüğü yabancı bi numara yüzünden trip atması normal mi
Ders vermek degilde karar verseniz.
Okeye 4. Arayan yedek sevgili gb takılmasanız olmaz mı
Direk söyleyin sadece arkadaşız

Git gel, ders vermek derken...?

Bir insanı hayatınızda istiyorsanız alırsınız. Yok arkadaş kalalım ama birbirimizi kıskanalım olmaz.
Asıl siz kararsız durmuşsunuz. Hem o kenarda bana ilgisini belli etsin elimin altında olsun arkadaş sıfatıyla hemde başkalarıyla konuşayım der gibi olmuş sizinki.
ı

Konu sahibindeki lüks beni benden aldı :işsiz:
Hem pastam dursun hem karnım doysun...
Sevgili konu sahibi dikkat edin de , karşınızdaki size ders vermeye çalışmasın ;)

O istemiş sen istememissin.Onun icinde biseyler oldugu belli ki hep kiskanmis sizde ayni sekil.Ona surekli mesaj gelse ve yabanci numaradan siz rahatsiz olmaz miydiniz.Çocuga helal olsun sevdiqinide söylemis.Sizden adim bekliyo siz ders verme pesindesiniz.

Kendimi pek anlatamadım galiba bu olay olmadan öncede . Bana biz nasıl olsa ayrılırız sevgili olmayalım ama birbirimizin hayatında olalım diyen oydu . Evet ben ilk başta hep kaçtım ama sosyal medyadan tanıdığım için güvenemedim . Bana sevgili olmayalım takılalım modunda olurda benim wp unda gördüğü yabancı bi numara yüzünden trip atması normal mi

ı
İlk sayfada güncelleme yapın o zaman o şekilde anlaşılmıyor yazdığınız.

Bence sizin güzel bir derse ihtiyacınız var.
Yakın zamanda kendine bir sevgili bulur, sizin nezdinizde kiymete biner ama sonu yine hüsran yine hüsran olur...
Adamdan uzak durun,kalp kırmayın, seven kişi ne kadar istese de dost falan olamaz

Adam sizle olmaz dio üstüne hala sevgili gibi takılıyorsunuz şaşırtıcı..adam bence de git geli boşver gidip gelemeyen cinsten
Siz de ohh ne âlâ demişsiniz rahat rahat işine gelince gel işine gelince git bence her şey kebab arada da nazini cekiverin bu rahata

Back