- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Merhaba arkadaşlar uzun süredir kafamı karıştıran bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum . Benim 1 sene önce sosyal medyadan tanıştığım biri var ilk zamanlar çok ciddiye almamıştım daha sonra sürekli karşılaşmaya başladık mesleğimiz fln aynı. Sonra buluştuk herşeyden önce vakit geçirmeyi çok sevdiğim bi insan önceden sürekli konuşurduk üstüme düşerdi hep benle bi ilişki yaşamak isterdi hep reddederdim . Bi gün bana biz senle sevgili olsak nasıl olsa ayrılmak ben seni kaybetmek istemiyorum en iyisi böyle arada konuşmak dedi haklıydı aslında ama ben onu kıskanmaya o beni kıskanmaya devam etti hayatımın bi köşesinde olması beni hep mutlu ediyodu ama ilişki fazla gelirdi . Geçen gün kuzenimle bi cafede otururken bu kişiyi aradım hadi gelin okey oynayalım dedim . Bu sırada benim telefonuma sürekli mesaj geliyodu bi kaç kez uyardı daha sonra gelen mesajda kayıtlı değildi atan kişi ve orda morali bozuldu bana da telefonda kimle konuşuyos an onla görüş dedi akşam mesaj attım neden öyle yaptın diye canımı sıktın dedi bende biraz uzatınca bana seni seviyorum ama sus dedi bidaha da konuşmadık .ben bu çocuğun git gellerinden sıkıldım bi ders vermek istiyorum ne yapmalıyım ?