Gebeliğe Hazırlık Bi derdim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duru ada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
92
88
3
1 yıl boyunca diane 35 kullandım şimdide bıraktım hamile kalmak istiyorum hemen kalabilir miyim sizce kızlar

Bende bir yıldan fazla kullandım Şubat'ta bıraktım hala hamile kalmadım

Evlendiğim ilk 3 ay d.kontrol hapı kullandım sonrasında eşim korundu 1 senedir de malesef hamile kalamadım. Aksine senelerce d.kontrol hapı kullanıp bıraktığı ay hamile kalan birini de tanıyorum. Böyle şeylere takılmayın gerçekten olacağı varsa oluyor.

Dediğinde doğru sadece araştırma yapılmış 21 yaşından önce ilaca başlayanlar daha zor hamile kalıyormuş, bende 20 yaşında başladım 21 yaşında bıraktım eşimde çok çocuk istiyor

Dediğinde doğru sadece araştırma yapılmış 21 yaşından önce ilaca başlayanlar daha zor hamile kalıyormuş, bende 20 yaşında başladım 21 yaşında bıraktım eşimde çok çocuk istiyor

Sana örnek verdiğim kız yabancı 15inde başlamış ben yurt dīşında yaşıyorum ve 24 yaşında hamile kaldı. Yani 9 senelik bir kullanım sonrası .

1 yıl boyunca diane 35 kullandım şimdide bıraktım hamile kalmak istiyorum hemen kalabilir miyim sizce kızlar
Diane 35 doğum kontrol hapı değildir vs diyorlar sizde tam koruma sağladı mı acaba ben adetmn 2. Günü başladm 6 gündür kullanıyorum ama cok korkuyorum

Bende bir yıldan fazla kullandım Şubat'ta bıraktım hala hamile kalmadım
Diane 35 doğum kontrol hapı değildir vs diyorlar sizde tam koruma sağladı mı acaba ben adetmn 2. Günü başladm 6 gündür kullanıyorum ama cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…