Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bi derdim var yardım edin :(

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Güle güle emekle sende yanında sanki çok eglenceli bişeymis gibi oyunmus gibi davran heves eder belki. Gerçi denemişsindir bunu ama söyleyeyim dedim

Bak tatlım öğretmen olduğum için bu konuda güzel güzel içini rahatlatabilirim. Gelişim nöbetleşe ilerler yani çocuk bir gelişim alanında hızlı ilerlerken diğerinde yavaşlayabilir. Şimdi senin ufaklık diş çıkardığı için diğer gelişim görevini yani emekleme işini askıya almış hiç merak etme gayet normal kendi bireysel gelişimine göre zamanı geldiğinde emekleyecektir

ben emeklemeden yürümüşüm. beni emekleyim diye yere koyduklarında göbeğimin üstünde salak salak etrafa bakıyormuşum. oğlumda emeklemeden yürüdü. ellerinden tutarak yürütüyordum sonra yürütecinde dolanmaya başladı hiç emeklemedi. bu bir eksiklik değil. iştah konusunun çok sebebi olabilir doktorunuza danışın derim ben.

emekleyen bi yaşıtını görse faydalı olabilir, yada siz yanında emekleme hareketleri yapabilirsiniz, bazı çocuklar emeklemeden yürür buda olabilir, yada bi anda emekleyebilir.
yeme konusu dönem dönem değişiyor. diş çıkarıyorsa muhtemelen iştahsız ve hararetli oluyorlar. vitamin alabileceği meyve suyu verebilirsiniz tabi seviyorsa, hem mideside büyür belki bu arada. sizin gözetiminizde elma ve havuç kemirebilir, hem beslenir hemde dişlerini rahat çıkarır, eline meyve sebze vermeye korkarsanız meyve emzikleri ve meyve fileleri var onlarıda kullanabilirsiniz, çok işe yarıyor, hem kendi elindeki yiyeği yemek çocuklara eğlenceli geliyor tatlara daha kolay alışıyorlar.

Sağol canım şuan emeklemeye başladı şükür yani tam emeklemk deyilde sürünüyo emekleyenlerden daha hızlı bi şekilde hemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…