- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
-
- Konu Sahibi Sinemyusuf
Sağol canım evet dişi çıkıyo alt üst birden çıkıyo yavrumun ama zayıfladığı için korkuyorum işteBelki emeklerden yürüyecek takmayın karışmayın nasıl istiyorsa öyle hareket etsin
Dili çıkıyorsa az yer büyüme atağı gelmiş düzeni bozulmuştur her zaman aynı olmaz ki
Mevsim değişimi burnu tıkansa bile yemesi içmesi etkilenir dikkat edîn hasta olmasın yeter
Daha fazlası yersiz evham olur germeyin kendiniz
Belki ama emeklemesi çok önemli gelişim açısındn diyolar ister istemez canm sıkılıyoHer çocuk emeklemez. takilmayin buna, demekki emeklemeden yürüyecek sizin bicirik
Beninki totosunu hiç yerden bile kaldırmiyo ama normalde çok hareketli :)arkadaşımın kızı hiç emeklemeden, poposunun üstünde ilerliyordu eliyle destek alarak. yemesi de kimi zaman artar, kimi zaman azalır. sizin iştahınız hep aynı mı? takılmayın bu kadar ve yemek istemiyorsa zorlamayın. zorladıkça yemez. aynı arkadaşımın 5 çocuğu var hiç birine ye demez hepsi de yemek görünce oturur yer. hatta çok yiyorlar diye şikayet ediyordu :) özel yemek falan da yapmamış küçükken. ne versen yiyorlar şimdi :)
Beninki totosunu hiç yerden bile kaldırmiyo ama normalde çok hareketli :)
Bende öyle hiç özel yemek yapmıyorum biz ne yersek ondan yerdi ama şimdi hiç yemiyo sadece meme emiyo herseyi reddediyo anne sütü istiyo hep
Bizim cadıda aynı oturdugu yerdn çağırıyo herseyi hiç kndini yormaya niyeti yok hayırlısı inşallah emekler birazcık rahatlarm:)Benim yegenim de hayatta emeklemezdi. Biz emeklesin diye oyuncaklari uzaga koyardik, o gidip almak yerine oyucagi cagirirdi gel gel gel diye
Sonra emeklemeden yürüdü. Su an 5 yasinda şükür. .
Maaslah canım benm kızımında dişleri çıktı erkendn bn ona buluyorum birazda emeklememesini :)bende sizin gibi takanlardandim hele üst kat komşunun kiziyla sizinki ayni hafta doğduysao emekliyor ve sizinki emeklemiyorsa o koltuğa cikarken sizinki bakiyorsa iste ozaman çok uzuluyodum takiiiiii benim kizin koşarken onunki hala zar zor yuruyene kadarartik hic birseyde canimi sıkmıyorum çunku gec olan sey daha iyi oluyo bu arada kizim 1 yasinda disleri cikmaya basladi
İnşallah bnmkide öyle olur ya arkadaşlarmınki emekledikçe insan kuruntu yapmadan duramıyo bi sorunu varmı diye biz anneler hep böyleyiz galiba :)hıç takılma...banda dıyorlardı emeklemıyor dıye daha ama ben normal oldugunu bılıyorduöm arastırdım okudum telaş etmedım.oncelerı burnunun ustunde gıttı ama asıl emeklemeyı 9,5 aylıkken ansızın yaptı bır ay sonrada yurudu...
takılmayın siz ben de bir iki kez geri geri emeklemişim (yere koyarlarmış geri gidermişim emekleyerek ileri gitmezmişim) sonra da hiç emeklemeden koltuktan falan destek alarak ayağa kalkmışım ki erken yürümüşüm 10. aya henüz girmişken ayaklarımın üzerinde destek alıp durabiliyormuşum, destek alıp yürüyebiliyormuşum. takılmayın her çocuk kendine özgüdür, rahat bırakın o kendi karar verir ne zaman emekleyip ne zaman yürüyeceğine.Belki ama emeklemesi çok önemli gelişim açısındn diyolar ister istemez canm sıkılıyo
Benim oğlSlm arkadaşlar benim kızım 8aylık oldu onla doğanlar emeklemeye başladı ama benim cadı kızımda henüz bi çaba bile yok yğz üstü koyuyorum çabalasın diye ama çığlığı basıyo direk kaldırın diye napabilirim emeklemesi için ve bi derdim daha var önceleri tosun gibi yiyen kızım şimdi hiç yemiyor zayıfladı napabilrm iştahı açılması için
Slm arkadaşlar benim kızım 8aylık oldu onla doğanlar emeklemeye başladı ama benim cadı kızımda henüz bi çaba bile yok yğz üstü koyuyorum çabalasın diye ama çığlığı basıyo direk kaldırın diye napabilirim emeklemesi için ve bi derdim daha var önceleri tosun gibi yiyen kızım şimdi hiç yemiyor zayıfladı napabilrm iştahı açılması için