- 12 Ekim 2017
- 314
- 180
- 18
- 39
- Konu Sahibi nicksizbikims
-
Haklisiniz uykulu gozle yazinca sadece dersimi anlatmisim bi sadede baglamamisimTamam da biz napabiliriz, daha doğrusu bizden nasıl Bi yardım istiyorsun
Sürekli “bana ilgisi yok zaten ama” diyerek kendinizi buna mı inandırmaya çalışıyorsunuz, tersine mi?
Yabaniymişsiniz gibi davranmayın, evet başta densizlik edip “abla” diye hitap etmiş ama sonradan muhabbet kurmaya çalışmış, aşikar
Bir şey düşünmüyorsanız ve etkilenmiyorsanız bile -ki etkilendiğinizi düşünüyorum- medeni şekilde muhabbet edin, işiniz düştükçe rahatça arayın.
Bence konu açma amacınız da “evet, senden etkilenmiş çocuk” dememizi beklemeniz
Gereksiz yere sert davranarak, iligisizmiş gibi davranarak çocuğun aklında daha çok yer ediyosunuz. O da aynı şekilde sizin aklınıza giriyor bence.
Bir şey olsun istemiyorsanız normal, herkese davrandığınız gibi davranın derim.
Gereksiz yere sert davranarak, iligisizmiş gibi davranarak çocuğun aklında daha çok yer ediyosunuz. O da aynı şekilde sizin aklınıza giriyor bence.
Bir şey olsun istemiyorsanız normal, herkese davrandığınız gibi davranın derim.
Bu is benim islerime verilen bi extra yani ucret farki almayacagim fakat extra bir is yuku bastan bende yapamam diye itiraz falan ettim fakat mecburen kabullendim bu cocukta durumu biliyorSen bu işi halledemezsin senlik iş değil ne demek? Öyle diyen birini süpürgeyle yanınizzdan kovmalisiniz. Hayret bişey.
AnlamadimBenle ilgisi yok ama lutfen nokta koyun lutfen.....
Cumleleriniz bittiginde cumle sonuna nokta koyun ki okumasi kolay olsun.Anlamadim
Paragraf atlayinca yeterli oluyordur diye dusunmustum.Bundan sonra dikkat ederim :)Cumleleriniz bittiginde cumle sonuna nokta koyun ki okumasi kolay olsun.
Cumleleriniz paragrafla bitmiyor. Neyse iyi gunler.Paragraf atlayinca yeterli oluyordur diye dusunmustum.Bundan sonra dikkat ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?