Bi cozum bulamiyorum bu sorunlarima...

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.242
15.211
448
Biktim artik gercekten ne yapsam olmuyor. Anlatiyim.
Paketimi eskiden ustunu epilatorle aliyodum alt kismini agda ama cok aciyordu oyle ki yaparken parmagimi mosmor yapmistim acidan isirarak.
Sonra sinav donemi geldi ugrasamiyodum. Jiletle yapmaya basladim paketimi. Bi kokten 2 tane cikmaya basladi. Sinavim falan da bitince ustunu tekrar agda yaptim tabi ki cok acidi ama dayandim sorun olmadi. Altini yine jiletle devam ettim cunku tuylerim cok inceyken bile agda beni acidan aglatiyordu, jiletten sonra neler olur kimbilir dedim jilete devam ettim.
Alt bacaklarimda hic sorun yok. Agda ya da epilady ile aliyorum sorunsuz. Ama ust bacaklarim!!! Tuyler o kadar ince ki gormeniz lazim, yani resmen kalinligi 0.1 mm falan sanirim. Epilator cimbizi bile tutmuyor. Ama dokununca puruzsuz olsun istiyorum. Agda yapmaya kalktim (kartuslu agda makinesi aldim derdime care olur umuduyla) ve sonuc iste burada:

Resimde yine iyi cikmis. Mor, kirmizi karisimi oldu resmen agda bezinde derim kaldi. Kanadi cok canim yandi. Anladim ki bu ust bacak agdayla da olmayacak.

Kolumu agdayla denedim kolum da morardi ayni sekilde. Koltuk altima agda denedim o da morardi. Mosmor oldum kisacasi bu kartus agda ile. Cok ince bir cildim var ve beyaz tenliyim bu yuzden sanirim.
Koltuk alti da sorun degil epilady cok acitsa da dayanip aliyorum. Ama bu paket bolgesine ne yapacagim bilmiyorum.

Simdi size sorularim;

1- Paketin ust bolgesini agdayla alip altini jiletle mi devam edeyim (hic hic istemiyorum bunu), yoksa utancimi yenip acisina da dayanip kuafore gidip yaptirayim?
2- Emla krem ise yaramiyor diyenler var. Eger biri bana kesinlikle ise yariyor ve canin yanmayacak, cok az yanacak derse gidip alicam onu kullanip paketimi o sekilde yapicam.
3- Ust bacagima nasil bir care bulucam... Ust bacagima da jilet yapamam ya :( Kuafore gitsem agdayla yapsa o da cok morarir mi?

Lazer yaptirma sansim su an yok. Guvenebilcegim bi yer arastirmadim ve cocugun olmasini engelliyor zarar veriyor 1 ay sonra tekrar cikabiliyor dediler. Bir de yanan bir arkadasi gordum forumda iyice korktum :( Ne yapicam bi yardim lutfen..

Benimde 1 kökten 2 tane hatta 3 tane çıkıyordu ki kaç senedir hep jilet kullanırdım.
Geçen sene bi cesaret geldi aniden ağdaya gittim kuaföre çok acıdı beyinim dağıldı resmen kalktığımda başım dönüyordu ayakta durmakta güçlük çektim ilk 5 dk ama baktım rahatlıkmış ilk 10 gün hiç yok sonra kökleri görünmeye başlıyor 20. günde tekrar ağdaya gidiyorum arkadaşım 40 gün bile dayanıyor ama ben uzun kullanmadığım için 20. gün agdaya gidiyorum tekrar çok memnunum resmen rahatlık varmış.Ben bile ilk seferde o kadar acı çektim ama yine de gittim dewam ettim geçenlerde denize gideceğim için jilete vurdum sonra agdaya gittiğimde kadın anladı sen jilet mi yaptın güçlenmişler dedi demek ki yavaş yavaş incelmeye başlamışlar.Bence hiç düşünme agdaya git.Netten biraz baktım hamam otu yağı diye bi yağ var agdadan sonra 5 gün geceleri sürüp masaj yapıyorsun 6 seansta tamamen kurtuluyorsun 6 kutusuna 75 tl verdim denicem bakalım.Eğer tamamen bitecekse 75 tl bedava demek.

Benimde 1 kökten 2 tane hatta 3 tane çıkıyordu ki kaç senedir hep jilet kullanırdım.
Geçen sene bi cesaret geldi aniden ağdaya gittim kuaföre çok acıdı beyinim dağıldı resmen kalktığımda başım dönüyordu ayakta durmakta güçlük çektim ilk 5 dk ama baktım rahatlıkmış ilk 10 gün hiç yok sonra kökleri görünmeye başlıyor 20. günde tekrar ağdaya gidiyorum arkadaşım 40 gün bile dayanıyor ama ben uzun kullanmadığım için 20. gün agdaya gidiyorum tekrar çok memnunum resmen rahatlık varmış.Ben bile ilk seferde o kadar acı çektim ama yine de gittim dewam ettim geçenlerde denize gideceğim için jilete vurdum sonra agdaya gittiğimde kadın anladı sen jilet mi yaptın güçlenmişler dedi demek ki yavaş yavaş incelmeye başlamışlar.Bence hiç düşünme agdaya git.Netten biraz baktım hamam otu yağı diye bi yağ var agdadan sonra 5 gün geceleri sürüp masaj yapıyorsun 6 seansta tamamen kurtuluyorsun 6 kutusuna 75 tl verdim denicem bakalım.Eğer tamamen bitecekse 75 tl bedava demek.
Cok tesekkur ederim canim. Ben de agdaya gidecegim bu gidisle. Reglim bitsin gidicem ama endiselerim var. Biraz etli tombul orasi ve germek cok zor olucak :(
Bi de cok utaniyorum.. Temiz hijyenik bir yer bulmam gerek oncelikle.. Hamam otu yagini denedikten sonra yazabilir misin sonuclari?

cnm bak bende aynı durumdaydım beyaz tenliyim ve hep morarıyordu ama sonra ağda yaptırdım anladımkş doğru şekilde çekemiyormuşum ve çok fazla ağda sürdüğümden beze bir anda hepsini alamıyormuş ve takılıp morarıyordu. ikinci üçüncü kez aynı yeri çekmek zorunda kalıyordum. ama şimdi kuaföre gidiyorum ve acısada sorun yok alıyor ve morarmıyor. doğru pozisyonda doğru açıyla ve hızla çekmek lazımmış evde tek başına yapılacak iş değil mutlaka kuaföre git. genetal bölgenden endişeliysen sadece bacak ve koltukaltını aldır ve eğer morarma olmaz ve memnun kalırsan o zaman paketini :) düşünürsün. iyi şanslar.

not: bir ömür kendin alarak geçmez bu hayat...

Regl den 1 hafta sonra git o zaman daha az acıyormuş.Ben tam bittiği gün gitmiştim belki o yüzden o kadar kötü oldum ilk seferde.
Şimdide acıyor ama gitgide azalıyor acısı.
Kullanayım yazarım sonucunu.

Bugun randevu aldim pazar gunu 15.00'te gidiyorum ve cok korkuyorum sonucumu yazarim :(

Merhabaaa :))
Süper geçti :8:
Hiç canım yanmadı krem de kullanmadım, sadece pudraladı önce, sonra küçük küçük aldı, hiç de çekinmedim öyle sıcak kanlı birisi ki.
Gerçekten mükemmeldi ya güle oynaya kurtuldum, sürekli artık gidicem, kızlar gerçekten ben cesaret edip de bunu başardıysam herkes başarır. Ankara'da olup da çekinen utanan birileri varsa bana ulaşsın. Gerçekten asla çekinmeyeceğiniz, canınızı yakmayacak, tek bir tüy bile bırakmadan sizi acısız ve pürüzsüz şekilde gönderecek kuaförümü buldum.
Aynı zamanda yanlış boya sonucu pembe olan saçlarımı da açma kusturma yapmadan yıpratmadan mükemmel bir renge çevirdi bu kuaförüm. Artık ondan asla vazgeçmem:))
Yenimahalle'de Banu Kuaför e gittim. İnanılmaz titizler ve temizler. Kurtuldum bu işten çok şükür. Minicik bi yer ama tam bir aile ortamı ya bayıldım :)

Cok tesekkur ederim canim. Ben de agdaya gidecegim bu gidisle. Reglim bitsin gidicem ama endiselerim var. Biraz etli tombul orasi ve germek cok zor olucak :(
Bi de cok utaniyorum.. Temiz hijyenik bir yer bulmam gerek oncelikle.. Hamam otu yagini denedikten sonra yazabilir misin sonuclari?
tuy azaltici losyonu tavsiye ederim hem dogal hemde gercekten ise yariyor alti ay kullandiktan sonra tuyden eser kalmiyor .

Back
X