Ahmet Karacalar Alt Bacak Kas Inceltme ve Liposuction

Merhabalar ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti. İncelme 3 cm oldu ama kontür olarak hatlarım daha yumuşadı daha düz duruyor. Yanlardan kulak gibi kas çıkıntılarım artık %70 gibi bir oranda azaldı. Yürüme de herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum tabi ilk 2-3 ay hassas olunuyor koşma zıplama zor oluyor. Çok aşırı rahatsız olmıyorsanız bacaklarınızdan çokta yaptırmayı önermem. Pahalı ve zahmetli getirisi az bir operasyon

Merhaba. Ameliyatını kime yaptırdınız? Ne kadara yaptırdınız? Ayak bileklerine operasyon yapıldı mı?

Merhabalar bende bu ameliyatı olmak istiyorum bana sizinki nasıl geçidine dair bilgi verebilirmisiniz?

merhabalar uzun bir süredir bu kas inceltme ameliyatı hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum kalf kaslarımın aşırı gelişmiş olması beni son derece rahatsız ediyor benim için bir tayt bir skinny jean giymek bile hayal bu ameliyatı olmak istiyorum fakat öğrenciyim muayene kas iptali tıraşlama işlemlerinin fiyatları hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Tabi prof. dr. Ahmet Karacalardan bash ediyorum onun muayenisi işlemleri ne kadardır

Merhabalar, bende düşünüyorum bacak kası inceltme ameliyatı. Siz ameliyat oldunuz mu? Sonuçtan memnun musunuz?

merhabalar uzun bir süredir bu kas inceltme ameliyatı hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum kalf kaslarımın aşırı gelişmiş olması beni son derece rahatsız ediyor benim için bir tayt bir skinny jean giymek bile hayal bu ameliyatı olmak istiyorum fakat öğrenciyim muayene kas iptali tıraşlama işlemlerinin fiyatları hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Tabi prof. dr. Ahmet Karacalardan bash ediyorum onun muayenisi işlemleri ne kadardır

Merhabalar ameliyat sürecini anlatabilir misiniz? Hemen sonrasında yürüme zorluğu çektiniz mi?

X