- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 34
- Konu Sahibi La Que Sabe
arkadaşlar "anne babalar yapıyor boşuna vermeyin" diyorsunuz da. vermek zorunda... her işin bir mecburiyeti var. bu ödevlerin portfolyo dosyası olarak saklanması gerekiyor, çocuğun gelişimini takip edebilmek vs. için. ama kırtasiye deposu olmadığı için okulların ya öğretmenler geri yolluyor ödevleri, ya da bi süre sonra atıyor. 2005 de eğitim felsefesi değiştiğinden beri bu böyle. 10 yıl geçti. ne veliler alıştı, ne sistem oturdu, ne öğretmenler benimsedi...
bu arada konu sahibi meslektaşım kimi şehirlerde çocukların boyaması için özel duvarlar belirliyor belediye. Özel günlerden birini seçip 23 nisan gibi. çocukları hep birlikte el boyaması yapmaya götürebilrsiniz. hem sadece boya masrafı olur, hem onlar için unutulmaz bir anı olur. hem de kalıcı bir proje. seneler sonra bile "işte bunu ben yapmıştım" derler.
bu arada konu sahibi meslektaşım kimi şehirlerde çocukların boyaması için özel duvarlar belirliyor belediye. Özel günlerden birini seçip 23 nisan gibi. çocukları hep birlikte el boyaması yapmaya götürebilrsiniz. hem sadece boya masrafı olur, hem onlar için unutulmaz bir anı olur. hem de kalıcı bir proje. seneler sonra bile "işte bunu ben yapmıştım" derler.