• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi baksaniz hayrina

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Kızlar kızlar gelem mi yanaginizdan opemm mi? Herkese merhaba kızlar. Bugün çok şükür bir işe alındım. Benden kulak ve göz testi istediler. Nerede yaptirabilirim ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı canlarim?

Kızlar kızlar gelem mi yanaginizdan opemm mi? Herkese merhaba kızlar. Bugün çok şükür bir işe alındım. Benden kulak ve göz testi istediler. Nerede yaptirabilirim ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı canlarim?
devlet hastanesinden randevu alın

Ben gözle ilgili sağlık ocağında almıştım yıllar önce bi aile hekimine görüş ya da telefon aç sağlık ocağına

Ben devletle uğraşmamıştım şirketin anlaşmalı hastanesinden almıştım odyo ve görme testi 5 daka da hal olmuştu canım devlette daral geliyo bana
yada şirketin doktoru varsa onun hastanesine git bence

Ayın 5inde eğitime basliycam o zamana kadar tamamlamak istiyorum ama randevular çok geç tarihe veriliyor :KK43:(
Randevu almadan sabah çok erken saatte gidin o zaman.Randevu alamayanlar fiş için çok erken gidiyorlar 6 da gidip sıraya giriyorlar ki ilk önce alalım diye fişi.

Özel hastanelerde yapılıyor. Ise giriş için olduğunu belirtisiniz. 50 tl bile tutmaz. (En azından bizim burada)

Hahaha giris süper olmus bir ara ne popülerdi o sarki yav kizlar kizlar gelemmi yanagindan opemmi sen ananin koynunda ben soguktan olemmi hahahah igrenc sarki :rolleyes: konuya donucek olursal ozel derim ayni gun icinde halletmis olursun :KK8:

Hahaha giris süper olmus bir ara ne popülerdi o sarki yav kizlar kizlar gelemmi yanagindan opemmi sen ananin koynunda ben soguktan olemmi hahahah igrenc sarki :rolleyes: konuya donucek olursal ozel derim ayni gun icinde halletmis olursun :KK8:
Sarkimi begenen biri çıktı mutluyum:KK15: teşekkür ederim hiltoncum:KK8: çok para verir miyim peki? İse girerken bile para harcaniyor, ironizm:KK34:

Back
X