Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devlet hastanesinden randevu alınKızlar kızlar gelem mi yanaginizdan opemm mi? Herkese merhaba kızlar. Bugün çok şükür bir işe alındım. Benden kulak ve göz testi istediler. Nerede yaptirabilirim ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı canlarim?
Ayın 5inde eğitime basliycam o zamana kadar tamamlamak istiyorum ama randevular çok geç tarihe veriliyordevlet hastanesinden randevu alın
Randevu almadan sabah çok erken saatte gidin o zaman.Randevu alamayanlar fiş için çok erken gidiyorlar 6 da gidip sıraya giriyorlar ki ilk önce alalım diye fişi.Ayın 5inde eğitime basliycam o zamana kadar tamamlamak istiyorum ama randevular çok geç tarihe veriliyor(
Kırmızıgül kebap ve çiğköfte evikonu işe başlama ve kızlar kızlar gelem mi:))) diye yapılan bir giriş cümlesi
ne işii bu çok merak ettim
Keramet dugun salonu da olarKırmızıgül kebap ve çiğköfte evi![]()
Ya öyle bi şarkı var ya ondan içimden geldi yahuKizlar kizlar gelem mi nedir yahu?baska test istemedilerse bunlari devlet hastanesinde yaptirabilirsiniz
Teşekkür ederimÖzel hastanelerde yapılıyor. Ise giriş için olduğunu belirtisiniz. 50 tl bile tutmaz. (En azından bizim burada)
Ahahah ya çok neseliydim o yüzden yazdım. Kırıldım hepinize hevesimi kirdinizkonu işe başlama ve kızlar kızlar gelem mi:))) diye yapılan bir giriş cümlesi
ne işii bu çok merak ettim
Hayır yanlış. Berdan Mardini'ye solistlige basliycam o yüzden öyle yazdimKeramet dugun salonu da olar
Sarkimi begenen biri çıktı mutluyumHahaha giris süper olmus bir ara ne popülerdi o sarki yav kizlar kizlar gelemmi yanagindan opemmi sen ananin koynunda ben soguktan olemmi hahahah igrenc sarkikonuya donucek olursal ozel derim ayni gun icinde halletmis olursun
![]()