bi baksaniz hatunlar

Evet kontrolum bi kac hafta sonra.. adetlerin daha agrili olabilecegini filan duymustum..ama bu kdr etkilenecegini bilmiyordum..

Cnm ben adetin ilk gununden basladim hapa doktorum ole dedi.. hem ekstra koruma olsun diye hemde bi kac ay adet olmak istemedigim icin..

P tesi ariycam doktorumu.. olmazsa spiral icinde ararim...

Spiral + doğum kontrol hapı mantıklı mı ya? Doktora danıştınız mı? Ayrıca birkaç ay adet olmak istemiyorum ne demek? Vücudunuzun dengesiyle bu kadar oynamayın ilerde zor toparlarsınız.
Normalde diger spiralden taktirsan ayni sey oluyo:) yani hormonlu spiraldede hic adet olmuyosun.. cunku her gun vucuduna dogum kontrol hapi gibi hormon giriyo ayni anda spiral gorevi var. Doktorumla verdik bu karari

Spiral kanamayi artirir ve günümüzde uzatır olana kadar lekelenme biterken de lekelenme olur yani benim öyleydi :)

O zaman spiral arttırmıstır. Benim adet değilken de kanamam olmuştu.

Spiral adet süresini ve miktarını arttırır genelde, bu sebeple kansızlık geçmişi olanlara önerilmez

Spiral adet kanamasını yoğunlaştırır.Endişe etmeyin henüz yeni onun da etkisi oluyor vücudun alıştıktan sonra spiral olmadan önceki gibi tabiki olmuyor yine daha yoğun ama asla ilk taktırdığın dönemdeki gibi de olmuyor .Bana birkaç ay adet görmek istememek vücudun açısından çok sakıncalı geldi bütün dengeni bozarsın gerek yok bence adet görmemek için doğum kontrol hapı kullanmak manasız zaten sprial var hapa hiç gerek yok

Hem spiral hem doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun yani şu an, prosedür böyle mi sürekli çift koruma mı olacak yoksa belli bir süre sonra hap bırakılıyor mu

Evet ya kotu mu yaptim simdi acaba taktirmasaydim diorum simdi : (
Neden ki rahatsız mı hissediyorsunuz kendinizi. Ben 1 buçuk yıl oldu taktıralı, ilk zamanlar bende taktırmasaydım diye düşündüm çünkü normalde zaten adet günlerim çok yoğun geçerdi şimdi iyice yoğunlaştı. Alıştım sonra iyi ki taktırmışım diyorum şuan.

Olede bu kdr kanama alisikta degilim rahatsizda oluyorum acikcasi : (

Bende anlamadım buni doğum kontrol hapı kullananlar regl olmuyor mu, yani bunu yıllarca kullanan var ben hiç kullanmadım da merak ettim su an

Hem spiral hem doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun yani şu an, prosedür böyle mi sürekli çift koruma mı olacak yoksa belli bir süre sonra hap bırakılıyor mu
Yok prosedur degil ama ben cift koruma istiyorum simdilik birde bi kac ay adet olmak olmak istemiyorum bu yuzden hapta kyllanmaya basladim.. normal hormonlu spiral taktrsaydim ayni sekilde olacakti..gene adet olmiycktim

Doğum kontrol hapı kanamayı azaltıyor canım muhtemelen spiralden kaynaklidir kanama, çok geçmiş olsun bi kontrole git ne olur ne olmaz

Bende anlamadım buni doğum kontrol hapı kullananlar regl olmuyor mu, yani bunu yıllarca kullanan var ben hiç kullanmadım da merak ettim su an
Iyide 21 gun kullaniosun 1 hafta birakiyon o sirada adet oluosun. Sonra tekrar basliyosun.. ama kullanmaya devam edersen teknik olarak adet olmaman gerekir. Ben hic birakmadan bir kac ay kullanicam

Doğum kontrol hapına 2.kutuya geçişte 7 günlük ara var canım normalde bu 7 günlük arada adet olursun ama ara vermeden 2.kutuya ge cince adet olmuyorsun o ay. Ben balayinda öyle yapmıştım ama yine de ufak ufak lekelenmeler oluyordu

Doğum kontrol hapı kanamayı azaltıyor canım muhtemelen spiralden kaynaklidir kanama, çok geçmiş olsun bi kontrole git ne olur ne olmaz
Doktorda ole demisti aslinda az olabilirsin belki adet gunu basladigin icin diye.. ama spiral kombinasyonuyla dedigi olmadi galiba.. bu kdr cok adet olursamda 10 sene dolmadan cikarttiririm gibime geliyo : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…