• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi baksaniz hatunlar

Doktorda ole demisti aslinda az olabilirsin belki adet gunu basladigin icin diye.. ama spiral kombinasyonuyla dedigi olmadi galiba.. bu kdr cok adet olursamda 10 sene dolmadan cikarttiririm gibime geliyo : (
Ya ben zaten normalde aşırı adet olan bi insanım ve 8 gün sürüyor. Önceleri bildiğin yeni doğan çocuk bezi kullanırdım bekarligimda. Sonra doğum kontrol hapiyla normal ped kullanmaya başladım:D bu yüzden doğumdan sonra spiralden çok korkuyorum taktırsam mi karar veremiyorum, zaten çok oluyor. Kan kaybım aşırı olur, adetlerim yüzünden ünite ünite kan alırdım eskiden yani öyle düşün:( Ne zor ya bu işler:(

Bende anlamadım buni doğum kontrol hapı kullananlar regl olmuyor mu, yani bunu yıllarca kullanan var ben hiç kullanmadım da merak ettim su an
Ben önceden kullanmıştım paket bitiminden tam dördüncü günü adet oluyordum hiç kesintisiz kullanınca adet görmezsin ama bilemiyorum farklı türleri var mı hiç adet gördürmeyen bana hiç sağlıklı gelmiyor adet görmemek insanlar düzenli görebilmek için tedavi oluyor

Ya ben zaten normalde aşırı adet olan bi insanım ve 8 gün sürüyor. Önceleri bildiğin yeni doğan çocuk bezi kullanırdım bekarligimda. Sonra doğum kontrol hapiyla normal ped kullanmaya başladım:KK70: bu yüzden doğumdan sonra spiralden çok korkuyorum taktırsam mi karar veremiyorum, zaten çok oluyor. Kan kaybım aşırı olur, adetlerim yüzünden ünite ünite kan alırdım eskiden yani öyle düşün:KK43: Ne zor ya bu işler:KK43:
Ben bole olacagini dusunmemistim yaa : ( adet zmnimda kisa surdu zaten kaydiginida dusunmuyorum dogrusu..ama bu kanama bole gitmesin lutfen

Ben önceden kullanmıştım paket bitiminden tam dördüncü günü adet oluyordum hiç kesintisiz kullanınca adet görmezsin ama bilemiyorum farklı türleri var mı hiç adet gördürmeyen bana hiç sağlıklı gelmiyor adet görmemek insanlar düzenli görebilmek için tedavi oluyor
Daha oncede yazdimda cnm bakir spiral degil digerinden taktirsaydim hic adet olmiycaktim ztn ..

Adet görmemek sağlıklı birşey değil ki ama neden böyle bisey yapıyosun anlamadım

Ben bole olacagini dusunmemistim yaa : ( adet zmnimda kisa surdu zaten kaydiginida dusunmuyorum dogrusu..ama bu kanama bole gotmesin lutfen
Bence de kaymamistir ama vücut ona alışmaya çalışıyor gibi canım. Bi süre bekle bakalım, ama böyle devam ederse bi doktora görün

Ara kanama bazı insanlarda olabiliyor ama benim dediğim adet kanaması arttırdı bende adet başlangıcinda ve biterken lekelenme şeklinde oldum hep
Basta bende az oldum hatta gunumden erken zmnda olunca acaba adet degilmiki dedim..

Bence de kaymamistir ama vücut ona alışmaya çalışıyor gibi canım. Bi süre bekle bakalım, ama böyle devam ederse bi doktora görün
Doktora ztn goruncem cnm.. bskalim bi kac gune azalip bitecek mi? Bole olursa hep cikarttiririm bi dahaki aya filan : ( bu seferde cikarttirincs kanama olursa sasmam .. ohff

Spiral den kaynaklıdır ablamda da bir süre öyle olmuştu çıkartıp hapa dönmüştü hap kanama yapmıyor diye biliyorum hatta düzenliyor doktor öyle soylemisti

Spiral den kaynaklıdır ablamda da bir süre öyle olmuştu çıkartıp hapa dönmüştü hap kanama yapmıyor diye biliyorum hatta düzenliyor doktor öyle soylemisti
Nasil yani? Kanamasi cok oluyo diye mi cikarttirdi? Cikarttirincada mi cok kanama oluyo..

Bi kac ay adet olmak istemiyorum o yuzden.. adetliyim ama suanda yani sadece kanamam normalden brz fazla.. durup dururken bi kanama degil yani bu
Öyle keyfe göre mi kullanılıyor doğum kontrol hapı?Birkaç ay adet olmak istemiyorum nedemek hiç anlamadım?Daha neler okuyacağım burada!O hapın bir kullanım şekli var her ay birkaç gün ara vermeniz gerekiyor.

Öyle keyfe göre mi kullanılıyor doğum kontrol hapı?Birkaç ay adet olmak istemiyorum nedemek hiç anlamadım?Daha neler okuyacağım burada!O hapın bir kullanım şekli var her ay birkaç gün ara vermeniz gerekiyor.
Oyle bunu ilk ve tek yapan bem degilim. Senin haberin yok demek..Doktorumun musadesi olmasa asla yapmazdim.. bilmiyosun galiba sayfalardr yazdim.. diger spiralden taktirsaniz hic adet olmuyosunuz :)

Nasil yani? Kanamasi cok oluyo diye mi cikarttirdi? Cikarttirincada mi cok kanama oluyo..
Evet 10 güne yakın oluyordu onun şimdi hap kullaniyo ve üç günde bitiyor diyor ayrıca tatilde eczanede satılan adet geciktirici hap kullanabilirsiniz

Evet 10 güne yakın oluyordu onun şimdi hap kullaniyo ve üç günde bitiyor diyor ayrıca tatilde eczanede satılan adet geciktirici hap kullanabilirsiniz
Bende simdi farkediyorumda halsiz kaldim ilk aydan daha : ( surekli hapta istemiyorum dogrusu.. sadece prezervatif filanda guvenli gelmiyo bana.. hata yapma sansim yok, tabi Allah bilir. Peki cikartinca hemen geri duzene girdi mi adetleri? Kusura bakma cnm cok soru sordumda..bu durumdan hic memnun kalmadim ben.

Bende simdi farkediyorumda halsiz kaldim ilk aydan daha : ( surekli hapta istemiyorum dogrusu.. sadece prezervatif filanda guvenli gelmiyo bana.. hata yapma sansim yok, tabi Allah bilir. Peki cikartinca hemen geri duzene girdi mi adetleri? Kusura bakma cnm cok soru sordumda..bu durumdan hic memnun kalmadim ben.

Onun bide rahimde yara olmuştu onun için çıkarttı 1 2 aya düzene girdi diye biliyorum ama hap kullaniyo hala hapta da çok kilo aldı bence yine bir doktorunuza danışın

Onun bide rahimde yara olmuştu onun için çıkarttı 1 2 aya düzene girdi diye biliyorum ama hap kullaniyo hala hapta da çok kilo aldı bence yine bir doktorunuza danışın
Anldm cnm.. hapta istah aciyo diyolar.. kimide kilo yapti diyor..

Bu gidisle o kdr aciyla koydurdum cikarttrcm sanirim

Olede bu kdr kanama alisikta degilim rahatsizda oluyorum acikcasi : (
Yani siz bilirsiniz ama bi süre sonra alışıyorsunuz, bir de rahatlığı var tabiki koruması %100 değil ama ben çok rahat ettim. Doğum kontrol hapı da bi dönem kullandım çok kilo yaptı bende bir de her gün saat şaşmadan kullanmak lazım zor geldi bana.

Back