Bi kac ay adet olmak istemiyorum o yuzden.. adetliyim ama suanda yani sadece kanamam normalden brz fazla.. durup dururken bi kanama degil yani buKaydı belkide ya bi kontrole git istersen ama Doğum kontrol hapını neden kullanıyorsun
Ama adetliyim suanda kanamam sadece biraz daha fazla.. kaysa olesine bi zmnda olmazmiydi bu?Spiraliniz kaymış olabilir. Benim de öyle olmuştu. İki sefer taktırdım ama tutmadı. Kanama ve ağrı yaptı.
Adetliykende mi?Spiral kanamayı arttırır kimilerinde. Sizde öyle bi şey yaşıyosunuz sanırım..
Kanama evet cok ilk takildiginda kanadi 1 hafta kdr.. ama suan adet zmnimtakıldıktan sonra 6 ay kanamasinin çok fazla olduğunu duymuştum yengemden ve kız kardesimden.
sonuçta vücuda yerleştirilen yabancı bir cisim ve sanırım atmaya çalışıyor vücut.
kabul edene kadar her bedenin tepkisi farklı oluyor galiba.
geçmiş olsun..
Spiralde kanama artarKizlar,
Spiral taktirmistim ben hormonsuz bakir olandan..
Ilk defa adet oldum takildiktan sonra birde dogum kontrol hapina basladim adetimin ilk gunu... bir kac ay ara vermeden dogum kontrol hapina devam etmek istiyorum adet olmak istemedigim icin..
Ama sorun suki normalden cok fazla kanama yasiyorum suan. Acaba dogum kontrol hapi kullaniyorum diye mi? Kanamayi tetikliyor olsbilir mi yani?
Onceden 7. Gun damla damla olurdu ama suanda resmen 2.- 3. Gun gibi geliyo. Bu konuda tecrubesi olanlar paylasabilir mi?
Dogum kontrol etkisi degil yani? Bu gidisle 10 gunden fazlami surecek diye dusunur oldum : (Spiralde kanama artar
onlarda adet dönemlerindeki kanamanın çok fazla arttığını hatta ağrılı geçtiğini söylüyorlardı.Kanama evet cok ilk takildiginda kanadi 1 hafta kdr.. ama suan adet zmnim
Spiral kanamayı %50 oranında artırabilir doktorum söylemişti bende de oldu.Kizlar,
Spiral taktirmistim ben hormonsuz bakir olandan..
Ilk defa adet oldum takildiktan sonra birde dogum kontrol hapina basladim adetimin ilk gunu... bir kac ay ara vermeden dogum kontrol hapina devam etmek istiyorum adet olmak istemedigim icin..
Ama sorun suki normalden cok fazla kanama yasiyorum suan. Acaba dogum kontrol hapi kullaniyorum diye mi? Kanamayi tetikliyor olsbilir mi yani?
Onceden 7. Gun damla damla olurdu ama suanda resmen 2.- 3. Gun gibi geliyo. Bu konuda tecrubesi olanlar paylasabilir mi?
Bence ilacı bırak bak dengen iyice şaşacak yoksa . Spiral zaten kanamayı arttırıyormuş doktorlar hep söylüyor. Bende Doğum kontrol ilacı kullanıyorum oda benimkini azalttı çok hemde . Doktora gittim herşey normal dedi yoksa bende endişe ediyordum. Sende acaba doktora mı gitsen biBi kac ay adet olmak istemiyorum o yuzden.. adetliyim ama suanda yani sadece kanamam normalden brz fazla.. durup dururken bi kanama degil yani bu
OlabilirDogum kontrol etkisi degil yani? Bu gidisle 10 gunden fazlami surecek diye dusunur oldum : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?