bi baksaniz hatunlar

tontriko

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
38.023
70.806
798
Kizlar,

Spiral taktirmistim ben hormonsuz bakir olandan..

Ilk defa adet oldum takildiktan sonra birde dogum kontrol hapina basladim adetimin ilk gunu... bir kac ay ara vermeden dogum kontrol hapina devam etmek istiyorum adet olmak istemedigim icin..

Ama sorun suki normalden cok fazla kanama yasiyorum suan. Acaba dogum kontrol hapi kullaniyorum diye mi? Kanamayi tetikliyor olsbilir mi yani?

Onceden 7. Gun damla damla olurdu ama suanda resmen 2.- 3. Gun gibi geliyo. Bu konuda tecrubesi olanlar paylasabilir mi?

Spiral kimisinde kanamayı arttırıyor diye biliyorum bunu yaşayanlar daha iyi bilir tabi ama endiselenecek birşey olmadığını biliyorum

takıldıktan sonra 6 ay kanamasinin çok fazla olduğunu duymuştum yengemden ve kız kardesimden.
sonuçta vücuda yerleştirilen yabancı bir cisim ve sanırım atmaya çalışıyor vücut.
kabul edene kadar her bedenin tepkisi farklı oluyor galiba.
geçmiş olsun..

Spiral kanamayı arttırır kimilerinde. Sizde öyle bi şey yaşıyosunuz sanırım..

Spiraliniz kaymış olabilir. Benim de öyle olmuştu. İki sefer taktırdım ama tutmadı. Kanama ve ağrı yaptı.

Kaydı belkide ya bi kontrole git istersen ama Doğum kontrol hapını neden kullanıyorsun

Kaydı belkide ya bi kontrole git istersen ama Doğum kontrol hapını neden kullanıyorsun
Bi kac ay adet olmak istemiyorum o yuzden.. adetliyim ama suanda yani sadece kanamam normalden brz fazla.. durup dururken bi kanama degil yani bu

Kanama evet cok ilk takildiginda kanadi 1 hafta kdr.. ama suan adet zmnim

Spiralde kanama artar

Kanama evet cok ilk takildiginda kanadi 1 hafta kdr.. ama suan adet zmnim
onlarda adet dönemlerindeki kanamanın çok fazla arttığını hatta ağrılı geçtiğini söylüyorlardı.
kanama derken adet kanaması demek istedim:)
umarım sizinki daha kısa sürede normale döner.mutlaka kontrol ettirin ama bildiğim kadarıyla kontrol zamanları var.

Spiral kanamayı %50 oranında artırabilir doktorum söylemişti bende de oldu.

doğum kontrol hapıyla gördüğüm ilk adette hayatımda hiç kanamadığım kadar kanamıştım
ilk defa kıyafetime geçip dışarda üstümün başımın batmasını bırak, 2. 3. günler afedersiniz ped değiştirmekten tuvaletten çıkamıyordum
o derece, çok fenaydı

alışma sürecidir diyip doktora gitmemiştim

sonraki adetlerimde normale döndü bir sıkıntı kalmadı

ama siz benim gibi ihmal etmeyip bi gidin bence
spiralle alakalı bir sıkıntı da olabilir çünkü

Bi kac ay adet olmak istemiyorum o yuzden.. adetliyim ama suanda yani sadece kanamam normalden brz fazla.. durup dururken bi kanama degil yani bu
Bence ilacı bırak bak dengen iyice şaşacak yoksa . Spiral zaten kanamayı arttırıyormuş doktorlar hep söylüyor. Bende Doğum kontrol ilacı kullanıyorum oda benimkini azalttı çok hemde . Doktora gittim herşey normal dedi yoksa bende endişe ediyordum. Sende acaba doktora mı gitsen bi

Spiral + doğum kontrol hapı mantıklı mı ya? Doktora danıştınız mı? Ayrıca birkaç ay adet olmak istemiyorum ne demek? Vücudunuzun dengesiyle bu kadar oynamayın ilerde zor toparlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…