Bi bakıverir misiniz?

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
78
Arkadaşlar kumanda bozuldu açmaya çalışıyorum ama bir türlü açamadım açtığımda ne yapmam gerektiğini biliyorum ama kumandanın her yerini çentik çentik yaptım açamadım. büyük ihtimal de açamayalım diye böyle yapmışlar. Büyük ihtimal de bu konudan sonra banlanırım yeri değil çünkü ama başka yerden cevap gelesiye burası daha hızlı olur diye düşündüm. Daha önce Grundig marka tv kumandası açmış açanı görmüş biri varsa yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• 15519548338102021748395.webp
    15519548338102021748395.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 31
Ya ama napayım :( internetten aradım bulamadım :( her şeyde dayanışma yok mu burda buna sığınarak yazdım napayım yani

Arkadaşlar kumanda bozuldu açmaya çalışıyorum ama bir türlü açamadım açtığımda ne yapmam gerektiğini biliyorum ama kumandanın her yerini çentik çentik yaptım açamadım. büyük ihtimal de açamayalım diye böyle yapmışlar. Büyük ihtimal de bu konudan sonra banlanırım yeri değil çünkü ama başka yerden cevap gelesiye burası daha hızlı olur diye düşündüm. Daha önce Grundig marka tv kumandası açmış açanı görmüş biri varsa yardımcı olabilir mi?
Açılacak yer burası gibi. Ama açılmayacak gibi duruyor.

Eklentiler

• D274291D-F849-48AD-B05F-0B91FD6DCCD6.webp
    D274291D-F849-48AD-B05F-0B91FD6DCCD6.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 33
Açtım açtım :) çok özür diliyorum değerli vaktinizi aldığım için :( tamir benim işim telefon tv bilgisayar musluk işleriniz varsa beklerim haha 😁

Eklentiler

• 1551955353930-1696692340.webp
    1551955353930-1696692340.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 33
Valla 5 TL ye satılıyor biz evde bozulunca yenisini alırdık :)) illede orijinal olsun derseniz servisiyle bi görüşün

Vida yok geçmeli tık diye geçenlerden.. Ya evet 5 lira doğru ama ben severim böyle işleri. Açtığımda karbonun gücünden faydalanabilirim diye düşünüyorum :) iletkenliğini artırmak için

Yok canım niye engellesinler burda nasıl nasıl konular var bence bu konu kumanda kullanan herkesin konusu😁😁😁😁 önemli bi melese
Geldim kii ;) kurallar karşısında boynum kıldan ince amma nacizane desem ki kocam hiçbir işi yapmıyo bakın kumandamız bozuldu bqri siz yardım ediverin bence daha mantıklı olurdu En Büyük KKEn Büyük KK

Back
X