bi bakiverinnn kizlarr lutfenn;-);-)

CANSU_26

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
2.929
85
358
Ankara
Kizlar ankarada yasiyorum ve bebek icin kapi susu baska turlu aksesuar tarzi seyleri nerede hangi mekAnlarda bulabilirimmm bilenler lutfen yardimci olurmusunuz boyle bebek dunyasi tarzinda oluptaaa aradim herseyi bulabilcemm seyler hakkindaa tavsiyelerinizi bekliyorummmmm ..simdidenn yorumlarinizaa tesekkur ederimm

acity nin yanına çok büyük bir bebek mağazası açılacakmış. Orada olabileceğini düşünüyorum.

Kizilaya baktim kapi susu denen seye rastlamadim
kizilay olmus zaten ticaret olarak avmler acilinca.ankamaldede yeterli derecede bebek magazasi yok hamile kiyafeti zaten yok ..kapi susu hic yok. chicco bbetto markalarin magazasi var
boyle bildiniz hem kapi susu hem bebek sekeri alabilcem bi yer varmii arkadaslarrr ????

acity nin yanına çok büyük bir bebek mağazası açılacakmış. Orada olabileceğini düşünüyorum.

Bugun o magazaya gittikk inanin igne atsan yere dusmez.aldim seyleride biraktim onimde yalan olmasin bi 150 kisi vardi sadece 5kasa acikti herkesin elide dolu dusunun.kapi susu yine yoktu O:-(
Bana ikiz kapi susu lazimmm cildircammm bulamiyommmm

Hmm umarım bulursunuz.:44: Bulamazsanız el işi iyi olan birine malzeme alıp yaptırabilirsiniz belkide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…