bi bakın hele

bakımlı olmak guzldır bende bakarım kendıme arada hıc sallamıyom napım bazen cnm hıc bişi istemıyo

eyelinersız tozpembe farımsız rimelimsiz allgımsız aslaaaaa cıkmam ruju surmedıgım olur bazen pek aram yok rujla, nedense pek oşlaşmıorum :26:

Uyudugum odada en ufak bir IsIk bile olmayacak.. Odamin panjurlari dahi araliksiz kapanmis olucak..
Bi odadan ciktigimda kapiyi kapatmam gerek, acik bi kapi gördügümde sIkInti basar resmen

Son düzenleme:
b takıntım var evet :82:eşimin sürekli beni aldatdıgını düşünüyorum .bu eşime güvensizlik deyil aslında takıntımdan dolayı .flort döneminde hiç düşünmüyördum böle .nedense evli erkek hep aldatır düşüncesiyle yaşıyorum :26:
sebebi var aslında .eşimin arkadası evli 2cocugu var ama benim eski iş arkadasım bı kız var dul onla dost hayatı yaşıyor .e
şini cok sevdigini soyluyor fakat cinsel bakımdan eşini yeterli bulmuyormşş .o yüzden korkuyorum herzaman .kötü örnek :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…