• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakarmisinz anneler :)

smhirm

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
133
2
16
34
İstanbul
Kizlar 18 haftalik hamileyim karnimin alt trafina yakin yerinde bazen sanki minik bi hareket hissediyorm sanki yavasca tekme atiyo bebegim.. hemsirede bu aralar hissedersin demisti. Sizce gercekten hissrdiyomuyum..?

Son düzenleme:
Kizlar 18 haftalik hamileyim karnimin alt trafina yakin yerinde bazen sanki minik bi hareket hissediyorm sanki yavasca tekme atiyo bebegim.. hemsirede bu aralar hissedersin demisti. Sizce gercekten hissrdiyomuyum..?

Evet hisediyorsun :) hayırlı olsun bebeğin, sağ salim al kucağına inşallah. Ben 15. Haftada hissetmiştim ilk.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun arkadasım bende 16 haftada hıssetmıştım konuş artık bebegınle ısmıyle hıtap et😊 elını karnına koydukca bol salavat getırırsen cok daha iyi...

Evet hisediyorsun :) hayırlı olsun bebeğin, sağ salim al kucağına inşallah. Ben 15. Haftada hissetmiştim ilk.

Hayırlı olsun arkadasım bende 16 haftada hıssetmıştım konuş artık bebegınle ısmıyle hıtap et😊 elını karnına koydukca bol salavat getırırsen cok daha iyi...

Olur canim getiririm saol bu arada hep dua ediyorum zaten :) bebegini dunyata getirdinmi peki ?

Bebek hareketi olduğunu anlamak için sırtüstü yat o zaman çok rahat hissedersin :)

I love Bonus

28. Haftamızdayız daha doğmadık bekliyoruz canım teşekkürler😊

Back