• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakarmısınız??

Gloxinia

"SADEM"
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
1.918
3
116
İstanbul
bu aralar evlilik hazırlığında olan kızlar.malum evinize bişeyler almak için çok geziyosunuz..sizlere bişey sormak istiyorum.altın kaplama yada altın sarısı çatal-bıçak takımı alan yada gören var mı.ben 2 sene önce alışverişimi yaparken jumboda gördüğümü hatırlıyorum ama almayı düşünmediğim için pek dikkat etmedim.bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum CADIARZU

Son düzenleme:
canım netten 2 takım buldum 1. jumbonun 2. de hisarın birde tanınmamış bir markanın vardı 12 kişilik 160 liraydı onu ekleme gereği bile duymadım çok kalitesizdi
58820582.jpg

92530723.jpg

çok teşekkürler canım.güzeller ama ben sırf altın sarısı arıyodum :uhm:

canım sırf altın sarısı çok kötü durur ya yine senin tercihin ama sanki sararmış çay kaşığı gibi falan oluyor bence jumbonun mat metalik renkleri var çok güzel ve şık duruyor sofrada, onlara bak kesinlikle fikrin değişecek eminim şimdiden kolay gelsin yerimseniben

kızlar,hisarın diamond serisinde altın kaplama takım buldum.çok şık bence.ilgilenenler için,haber veryim dedim a.s.

hayır almadım.onu alınca bide ona uygun yemek takımı almam gerekicekti..vazgeçtim o yüzden.ama hala çok beğeniyorum :1rolleyes:

ben de hisarın modelini aldım kızlar.jumbo altın işin içine girdiğinde çok uçuk fiyatlar veriyo.gereksiz bence.hisar hem daha uygun hem de kaliteli.

sen hangi modelini aldın hisarın anarchitect ??

bu arada sanırım hisar altınlı olan modellerinde sınırsız garanti vermiyor diye biliyorum..

yani satenler her zaman daha kullanışlı naniknanik

hisarın mamba altın modelini aldım ben.saten olanlarda çizilme oluyor diye parlak aldım.zaten mamba modelde parlak altın rengini daha güzel gösteriyor.garantiyle ilgili bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum hisarın bölge distribütöründen aldım. adam ömür boyu garanti verdi.ilerde sorun yaşar mıyım bilmiyorum .25 yıl garantisi var normalde o zamana kadar değiştiririm heralde takımı.inşallah bi sorun çıkmazbilmiyorumkismile

güle güle kullan tatlım ..

mambayı bende beğeniyorum özellikle kaşık ve bıçağını ama çatal modeline cesaret edemedim :) yoksa bıçağı falan çok şık ..

saol canım.ben çok beğenerek aldım aslında ama dediğin gibi biçok kişiye garip gelio özellikle çatalı.ördek ayağından tut da yaratık koluna kadar bişeylere benzettiler yani düşünohaoldumsmile ama ben çok memnunum yemek takımım da altın sarılı.uydu yaniguclubacismile

ben de altın sarısı çatal kaşığı baya bi araştırdıım için yardımcı olabilirim sanırım.evet hisar da var fakat hisar çok pahalı ve hangi marka olursa olsun altın kaplamaya garanti veremiyolar. öyle olunca ben ona o kadar para verilmez diye düşündüm. narin diye bir marka buldum. yılların markasıymış oldukça kaliteliymiş. hatta sitede konu açmıştım narin markası hakkında .kullanan arkadaşların hepsi de memnunmuş. neyse hisar dki modelin aynısı 500 lira dediler 400 e aldım ben.

Hisar Milano Altın Kaplama ama çok pahalı sadece 2 bin tl:1shok:
resim.aspx

Back
X