merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var 5.5 aylık oğlum var kilolu olduğu için zor oluyor sürekli elle taşımak bide hoppala yapıor akşama kadar kopuyor kollarımız bende gittim yürüteç aldım ama doktor şimdi sakın bindirme yürüteçe bacakları yamuk olur dedi çevremdeki insanlar kimi 6 aydan sonra kimisi de 7 aydan sonra bindir dior yürüteçi sallanan modelinden aldım hem salıncak hemde yürüteç oluyor bende o şekil koyuuyorum arada ama acaba o şekilde de bacakları ayrı kalıor acaba bi zararı olur mu ?
merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var 5.5 aylık oğlum var kilolu olduğu için zor oluyor sürekli elle taşımak bide hoppala yapıor akşama kadar kopuyor kollarımız bende gittim yürüteç aldım ama doktor şimdi sakın bindirme yürüteçe bacakları yamuk olur dedi çevremdeki insanlar kimi 6 aydan sonra kimisi de 7 aydan sonra bindir dior yürüteçi sallanan modelinden aldım hem salıncak hemde yürüteç oluyor bende o şekil koyuuyorum arada ama acaba o şekilde de bacakları ayrı kalıor acaba bi zararı olur mu ?
Aynı şeyleri benim doktorum da söyleyip kesinlikle tavsiye etmedi. Hele kilolu çocukta asla demişti. (Benim de 2. çocuğum bayağı tombişti dolayısı ile sizin sıkıntınızı tahmin edebiliyorum. Ben ce biras daha sabretmeye çalışın. Oturmaya başlayınca daha rahat edebiliyorsunuz.cokacimcoook
bende kizima 6. ayi bitirdikten sonra kullanmistim hemde kilolu degildi.
bencede sabredin riske atmayin derim. cok zor biliyorum benim kizim suan 9,5 kg
kucagimda cok tasiyamiyorum ama yurumuyor mecbur tasiyoruz kollarimiz kopuyor
15 aylik ama hala yurumedi. arabaya binmiyor mecbur kucaga aliyoruz
ins biran once yurur sabir canim
saolun arkadaşlar allah bütün annelerin yardımcısı olsun gerçekten çocuğu büyütmek çok zor annelerin kıymeti doğum yaptıktan sonra daha iyi anlaşılıyor...dediğiniz gibi biraz daha sabırrrr:)
benım ıkızlerım var oglum acayıp kucak ıstıordu ve sureklı hoppalayapıyordu dıger kızıma zaman ayıramıyordum oglumla ılgılenıcem dıye.drlar onermıyor ama ben kafayı yıcektım artık gıttım hopplala aldım tabıkı aksama kadar bınmıor yarım saat en fazla cocuk zaten stresını enerjısını atıyor yoruluyor sonrada uyuyor du benım oglum.5.5 6 aylıkken bındırdım bende suan ıkı yasında bacaklarında carpıklık gıbı bır srun yok sukur