• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bi Bakarmısınız (anket)

1. gelinliğin aynısını aart gelinlikte bulabilirisn hemde çok uygun fiyata...netten aart diye aratırssan çıkıyor.Orada koleksiyona gir..

Yorumlar için çok saolun kızlar kararımı verdim 2 numaranın üst kısmını 1 num aranında alt kısmını dktiriyorum... Ama heran cayabilirim :1:

canım 1-3 çok hoş ikisini düşün derim 3 numarayı yaptırırsan tarlatanı geniş olsun daha kabarık durur hoş olur bence

bence 1 numaranın üstü 5 numaranın altı ve 6 numaranın eteğinin katlarının üzerindeki işlemeler olmalı
kısaca 6 numaranın 5 e uyarlanması diyebilirim

Canım bencede 2.si. bende daha karar veremedim şu gelinlik konusunda.çok zor bir iş.ben bu gelinlikleri bulduğun siteleri merak ettim.yazarsan sevinirim.

Canım bencede 2.si. bende daha karar veremedim şu gelinlik konusunda.çok zor bir iş.ben bu gelinlikleri bulduğun siteleri merak ettim.yazarsan sevinirim.

Canım çok net hatırlamıyorum ama google yabancı gelinlik siteleri diye yazdım ve ordaki siteleri gezdim o şekilde yazarsan bulabilirsinn

Merhaba
Ben cok tarafli bir gozle birinci gelinlik diyorum, sana nedeni de anlatayim, ben yurtdisindaym, ve bu gelinligi denedim, cok da begendim, hatta kararsiz kalmistim sonra aldigim mi bu mu diye, ama ben cok daha az kabarik bir modelde karar kildim, sonra da dizaynira ulastim ve bu birinciyi ki dizaynin adi Ambroisa, bana mavisini yapacak, 2 Agustos'da varmis olacak, Avustralya'li bir dizaynir, adi da Maggie Sottero, adini arayin hemen sitesi cikar zaten, tasarimlarida inanilmaz guzel, tam benim sevdigim cinsten, ama sunu da sana soyleyeyim, bu cok zor bir elbise dikimi acisinda, gercekten cok iyi bir yer bulmak lazim. Ben siparisini 4 ay once verdim, 1,5 ay var daha bitmesine sen dusun, ama sunu da soyleyeyim, kivrimli bir vucudun varsa inanilmaz bir elbise, anlatamam sana ne kadar guzel durdugunu, resmen prenses gibi hissediyor insan, gercekten dikebilecek birini bulursan hic dusunme derim.Simdiden mutluluklar,hihoyyyt

Back