• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bi Bakarmısınız (anket)

yav çok kararsızım ilk 1 numarayı begendim sonra 3 ü gördüm sonrad 2 ve 4 ü hangisini yaptırsam diye bende sizden fikir alıyım ddim sağolun kızlar.

Canım gelinlikleri numaralandırsan çok iyi olurdu,döndüm tekrar tekrar baktım numarasını belirlemek için.
Ben kesinlikle 2.diyorum çok asil bir okadarda zarif duruyor

1 yada 3
2.etek bölümü dışında muhteşem bi straplezi varmış
ben bile kararsız kaldım:)

Son düzenleme:
4. gelinlik bence çok güzel. Ama ne kadar beğenirsek beğenelim bazıları üzerimizde berbat duracaktır. Deneme şansın varsa eğer hepsini dene derim...

ya orda kaç gelinlik var çıkaramadım ben:) ama herhalde en güzeli 1 . eteği balon balon olan gelinliklerden hoşlanmıyorum. ya nasıl güvenip diktirebiliyorsunuz? ben hiçbir yere güvenemedim. her yer farklı fiyat söyledi. 1.100 ile 2.200 arası değişiodu fiyatlar. yani arada 1 milyar var. ben de işin içinden çıkamadım. hazır almaya karar verdim.

cnm hepsinin üst kısmı çok güzel ama etek kısımları sanki kumaşı büzüp atmışlar gibi..ben etekte tül agırlıklı olan gelinlikleri daha begeniyorum:)ama hepsinin üstü çok güzel:)

4. gelinlik bence çok güzel. Ama ne kadar beğenirsek beğenelim bazıları üzerimizde berbat duracaktır. Deneme şansın varsa eğer hepsini dene derim...

Hiç birini deneme şansım yok canım bunların hepsi yabancı sitelerden alıntı karar verirsem eğer bu modellere göre diktiricem

Bu arada resimleri numaralandırdım kızlar resimler byük olduğu için numaralar belli olmuyor. Her modelin başında 1 2 3 4 olarak numara var dikkatli bakarsanız farkediliyor

Back