- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Bende m.oldumm.. Teşekkürlerr :)
eses görünce öyle sandimda![]()
Eses ismimin kısaltılmışı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende m.oldumm.. Teşekkürlerr :)
eses görünce öyle sandimda![]()
Eksi bilmemkacta bakterimi kalir, atma bence
hiçbişey olmaz ye gitsin :)
bende tavuk koymuştum tarihi bikaç ay geçmişti yedik bişey olmadı
sonuçta dondurulmuş,ne olacak
Atmadim yapiyorum daha tesekkurler icim rahatladi :--
Ay rezillikkkkusura bakmayinn :~)
Afiyet olsun![]()
Yok canım ya eses Eskisehir kısaltması olduğunu düşünmeden yazmıştım. Haklısın![]()
Mrb peki birsey sorucam da ben buzluktan cıkardım dünden önceki akşam, dolabın altına koydum.dün öğlene tamamen çözülmüştü. ama pişiremedim. Son kullanm tarihi 24 aralıktı. Dun yani. Dolaba koydum bugün pişirsem brşey olur mu?o tavukta ki son kullanma tarihi tavuk donmadıysa geçerlidir
örneğin; 1 nisanda tavuğun son kullanım süresi doluyor diyelim bu tavuk 1 nisandan önce buzluğa atarsanız 3 ay içinde tüketebilirsiniz,hiç birşey olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olmaz pişirmeyin, Allah muhafaza zehirler etleri buzu erir erimez pişirin, risk almayın.Mrb peki birsey sorucam da ben buzluktan cıkardım dünden önceki akşam, dolabın altına koydum.dün öğlene tamamen çözülmüştü. ama pişiremedim. Son kullanm tarihi 24 aralıktı. Dun yani. Dolaba koydum bugün pişirsem brşey olur mu?
Tamam çok teşekkür ederim içime sinmedi kokusu filan, pisirmedim bendeOlmaz pişirmeyin, Allah muhafaza zehirler etleri buzu erir erimez pişirin, risk almayın.
En iyisini yapmışsınız :) rica ederimTamam çok teşekkür ederim içime sinmedi kokusu filan, pisirmedim bende![]()