bi bakar misinizz

NeqatiF

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
384
27
318
31
Yaa arkadaslar biraz komik olcak ama tavuk almistik tarihi gecmemisti buzluga koyduk ama 26 subattan kalma. Simdi buzluktan cikartip yapsak bir sey olur mu acaba ?

Bence yeme. Senden önemli değil. Tavuk çabuk bakteri üretir. Ben olsam yemezdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle tüketme bencede... tavuk çok çabuk bakteri üretebilen bir yiyecek Allah korusun zehirlenirsin

Eğer aldığnıızda dondurulmuşda çözülüp dolaba koydu iseniz yemeyin. Ama onun hariçinde dondurulmuş değil ise. zaten üzerinde dondurucuda kaç ay saklanabileceği yazıyordur sanırım.. ( şu derecede şukadar şu derecede şu kadar saklanabilir diye yazar tahminim) bozulmamıştır ozaman fazla bir zaman geçmemiş gibi görünüyor..

Yaa arkadaslar biraz komik olcak ama tavuk almistik tarihi gecmemisti buzluga koyduk ama 26 subattan kalma. Simdi buzluktan cikartip yapsak bir sey olur mu acaba ?
Son tüketim tarihi geçtiyse yemeyin,derin dondurucuda son tüketim tarihine kadar saklanır ama normal buzluksa saklanmaz,o yüzden yemeyin derim.

tavuklarin suresi 1 haftada geciyor. Ben de alip derin dondurucuya atar istedigimde de cikarir pisiririm. Sonucta sifirin altinda eksi bilmem kactan bahsediyoruz. Zamani ve bakteri olusumunu durdurmus oluyorsun. Yazlik sebzeleri de annelerimiz buzluga atar kisin cikarir yedirir bize mesela ya da kurbanda kesilen etleri de derin dondurucuya atar cok cok sonra yeriz.
Yorumlari gorunce tedirgin oldum ben de biraz ama hep yaptigim sey ve de bir yan etkisini gormedim simdiye kadar.

buzluk mu, derin dondurucu mu?

Eğer aldığnıızda dondurulmuşda çözülüp dolaba koydu iseniz yemeyin. Ama onun hariçinde dondurulmuş değil ise. zaten üzerinde dondurucuda kaç ay saklanabileceği yazıyordur sanırım.. ( şu derecede şukadar şu derecede şu kadar saklanabilir diye yazar tahminim) bozulmamıştır ozaman fazla bir zaman geçmemiş gibi görünüyor..

Son tüketim tarihi geçtiyse yemeyin,derin dondurucuda son tüketim tarihine kadar saklanır ama normal buzluksa saklanmaz,o yüzden yemeyin derim.

Buzluktaydı. Aldım hic bekletmeden buzluğuna koydum. Ustunde de -18 derecede muhafaza ediniz yaziyo , gordugum kadariyla tarihi yazmiyo buzlukta -12 derecede. Ne yapacagimi sasirdim yani

tavuklarin suresi 1 haftada geciyor. Ben de alip derin dondurucuya atar istedigimde de cikarir pisiririm. Sonucta sifirin altinda eksi bilmem kactan bahsediyoruz. Zamani ve bakteri olusumunu durdurmus oluyorsun. Yazlik sebzeleri de annelerimiz buzluga atar kisin cikarir yedirir bize mesela ya da kurbanda kesilen etleri de derin dondurucuya atar cok cok sonra yeriz.
Yorumlari gorunce tedirgin oldum ben de biraz ama hep yaptigim sey ve de bir yan etkisini gormedim simdiye kadar.

Bende oyle dusunuyorum aslinda buzluga atinca bakteri olusumunu durduruyosun cunku.

Hih gordum simdii -12 derece de 2 hafta da muhafaza edin yaziyor ama 19 gun gecmis hey Yarabbim cok kararsiz kaldim :52:

Ben buzluğa atıyorum 3 ay sonra kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Buzluktaki ürünlerin son kullanma tarihlerine pek bakmam.

tavuk yemeyin arkadaşlar hangi tür hangi marka olursa olsun yemeyin hepsinin genetiği değiştirilmiş yemlerle besleniyorlar hepsi zehir niteliğinde bünyemizde.

pişir 1 ayda hiçbirşey olmaz nofrost dolapsa :34:

o tavukta ki son kullanma tarihi tavuk donmadıysa geçerlidir
örneğin; 1 nisanda tavuğun son kullanım süresi doluyor diyelim bu tavuk 1 nisandan önce buzluğa atarsanız 3 ay içinde tüketebilirsiniz,hiç birşey olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back
X