iste sadece caydanliklar icin satilan kirec cozuculer ile temizliyorum caba ondan mi oluyor ki õnerin icin tesekkur ederim mutlaka deniycemneyle temizliyorsunuz?
içinde sirkeli su kaynatın... karbonatla temizleyin....
Hepinize cok tesekkur ederim hemen hemen ayni cevaplari aldim demek ki aklin yolu bir yani ben bi daha kirec çözücü kullanmam artik hepinizden Allah razi olsunkireç çözücü olarak ne kullanıyorsunuz?
Yaaa kaynatiyorum ustelik makineye de atiyorum ama en az 4 5 kez demledikten sonra duzeliyor isteİyi durulamamaktan kaynaklanıyor.Bence varsa kireç çözücü döktükten sonra makineye at.Makinen yoksa en az 4-5 kez çaydanlığın içinde su kaynat dök.
Bunu kesinlikle deniycem canim sagolasincanım bir parça pamugu gazlı beze sar çaydanlığın altında çayın suyunu öyle kaynat. pamuk tutar kireçi
Tesekkur ederim ben daha once hic denemedim limon tuzunuLimon tuzunu tavsiye ederim. Çok iyi temizliyor. Ben kettle için de kullanıyorum, ilk günkü gibi oluyor.
evet canım, şu şeffaf cam kırıkları gibi gözüken , ekşi şey..en kolay yöntem bu. 2 dakkanı almaz. Pırıl pırıl netice.limon tuzu dedıgınız şu katı limon tozu demı parça parça oluyo hanı? suya atıp kaynatılacak mı sadece?
Yaaa kaynatiyorum ustelik makineye de atiyorum ama en az 4 5 kez demledikten sonra duzeliyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?