• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar misiniz?

Fiona22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
761
1.598
113
35
Sizlerin fikrin
i almak istedigim bir konu var.
Nisanliyim ve yaza evlenecegim, nisanlimla yasadigim sehre tasiniyoruz. İki gun once nisanlimin evine gittik, orda birkac evrak isimiz vardi. Hem de mekân bakacaktik. Butun gun dolastik, aksam uzerine annesinin evine gittik. Biz yemek yerken kadinin isi mi ne cikti, iceriye girdi. Ben de nisanlima arabada gun icinde yasadigimiz bir olaydan rahatsiz oldugumu anlatiyordum, tartisiyoruz ama nasil biliyor musunuz? Fisildasarak. Yani ses o kdr cikiyor ancak, iki-uc dakika surdu surmedi nisanlim bana haklisin diyerek mevzuyu noktaladik. İste bundan sonrasi cok garip, kadin iceri geldi. Bu arada kiziyla ve esiyle yasiyor onlar evde yok. Direkt bana siz gecinemiyorsunuz, ben de sizi iyi zannediyodum dedi. Ben sok oldum, nisanlim da fisildastik sen bizi mi dinledin her iliskide tartisma olur dedi ben o cevap verince bi sey demedim. Sonra annesi basladi, sen benim hakkimda mi konusuyodun, kusura bakma kizim ama ben mekâna soyle para veremem. Yani kadin benim mekan icin kavga ettigimi saniyor, (oysa ben zaten en uygununu tercih ettim) Senle ilgili degil. Aramizdaki mevzuydu ayrica ben diye basladim kendimi savunmaya. Nisanlima baktim, ne diyecdk diye yanlis anlamissin dedi beni yalniz birakti. Ben bir saatlik misafir oldugum evde kendimi savunmaya basladim. Bu kadin daha simdiden bana bunu yapiyorsa evlenince dusunemiyorum. İnanin ona karsi hep naziktim, her zaman sevgiyle yaklastim. Ama kesinlikle benim uzuldugum nokta bu degil, nisanlinin sadece annesine yanlis anladin diyp susmasi. Yani elbette buyuk bir tepki vermesini istemedim ama sadece yanlis anladin diyip sustu orda, ben kendimi anlatmak zorunda kaldim. Adam esin arkasinda durmayinca sonu hep bosanmak oluyor, ben benim arkamda durmayan biriyle yuva kurmak istemiyorum. Siz ne dusunuyorsunuz, ben beklentimde hakli miyim ?

Son düzenleme:
Yani kayınvalide problemli nişanlı pısırık gibi duruyor sonra ne oldu peki?
Sizi dinlemesi üzerinde üste çıkıp tartışması falan fragmanı böyleyse düğünden sonrasını düşünmek istemedim.
Bence düzgünce buraya yazdıklarınızı nişanlınıza da söyleyin
Sonra ben kendimi savununca siz bilirsiniz dedi imali imali sustu. Ben de sustum. Sonrasi zaten cok iyi gecmedi, az konustuk. Ben evime dondum. Nisanlimla konusacagim bu konuyu

Sürekli o kadın deyip durmanızdan belli baya kizmisiniz
Sonrası nişanlına deseydin niye sessiz kaldın ben arada kaldim diye
Nişanılizı siz daha iyi bilirsiniz
Bunu daha önceden yaptıysa evet sorun var
Ama mevzu çok önemli olmadığı için çokta üstünde durmamışsa olabilir
Bunu konuşun
Evlilikte böyle yaparsa aynen boşanmaya kadar gider

Sizlerin fikrin
Nisanliyim ve yaza evlenecegim, nisanlimla yasadigim sehre tasiniyoruz. İki gun once nisanlimin evine gittik, orda birkac evrak isimiz vardi. Hem de mekân bakacaktik. Butun gun dolastik, aksam uzerine annesinin evine gittik. Biz yemek yerken kadinin isi mi ne cikti, iceriye girdi. Ben de nisanlima arabada gun icinde yasadigimiz bir olaydan rahatsiz oldugumu anlatiyordum, tartisiyoruz ama nasil biliyor musunuz? Fisildasarak. Yani ses o kdr cikiyor ancak, iki-uc dakika surdu surmedi nisanlim bana haklisin diyerek mevzuyu noktaladik. İste bundan sonrasi cok garip, kadin iceri geldi. Bu arada kiziyla ve esiyle yasiyor onlar evde yok. Direkt bana siz gecinemiyorsunuz, ben de sizi iyi zannediyodum dedi. Ben sok oldum, nisanlim da fisildastik sen bizi mi dinledin her iliskide tartisma olur dedi ben o cevap verince bi sey demedim. Sonra annesi basladi, sen benim hakkimda mi konusuyodun, kusura bakma kizim ama ben mekâna soyle para veremem. Yani kadin benim mekan icin kavga ettigimi saniyor, (oysa ben zaten en uygununu tercih ettim) Senle ilgili degil. Aramizdaki mevzuydu ayrica ben diye basladim kendimi savunmaya. Nisanlima baktim, ne diyecdk diye yanlis anlamissin dedi beni yalniz birakti. Ben bir saatlik misafir oldugum evde kendimi savunmaya basladim. Bu kadin daha simdiden bana bunu yapiyorsa evlenince dusunemiyorum. İnanin ona karsi hep naziktim, her zaman sevgiyle yaklastim. Ama kesinlikle benim uzuldugum nokta bu degil, nisanlinin sadece annesine yanlis anladin diyp susmasi. Yani elbette buyuk bir tepki vermesini istemedim ama sadece yanlis anladin diyip sustu orda, ben kendimi anlatmak zorunda kaldim. Adam esin arkasinda durmayinca sonu hep bosanmak oluyor, ben benim arkamda durmayan biriyle yuva kurmak istemiyorum. Siz ne dusunuyorsunuz, ben beklentimde hakli miyim ?
Ahh bu kaynanalardan çektigimiz😅 Ben evlendim ama kocam hala aynı kaynanam ağzıma sıçsa kocam afiyet olsun der ve bu çok sinir bozucu. Ama kocamı çok seviyorum. Yani ben sana akıl vermem için önce ilacı kendime sürmeliyim. Yani sadece yapman gereken annesini suçlu çıkarmalısın. Buda kadının elinde annesi başının etini yerken sen susarsan bu sefer bak annem suçlu. Eşin gittiginde annesine yine dalaş😅 onun yanında can ciyer kuzu sarması gittiginde Allahın cesazı

Sürekli o kadın deyip durmanızdan belli baya kizmisiniz
Sonrası nişanlına deseydin niye sessiz kaldın ben arada kaldim diye
Nişanılizı siz daha iyi bilirsiniz
Bunu daha önceden yaptıysa evet sorun var
Ama mevzu çok önemli olmadığı için çokta üstünde durmamışsa olabilir
Bunu konuşun
Evlilikte böyle yaparsa aynen boşanmaya kadar gider
:) Guldurdunuz beni. Cok kizdim ama nisanlima da nisanlim demek istemiyorum su an. Adam , o insan, su , bu diye yazmak istedim ama okuyanlar icin yapmadim. Annesinin odaya bir hisimla girip bak kiziiiim diye yuksek perdeden girdigini ve daha agzimi acmadan sen benim hakkimda mi konusuyosun demesini unutamiyorum. Evet evet ben de oyle dusunuyorum. Tesekkurler yorumunuz icin.

nısanlınızın kapıyı dınlerken ıyı dınleyememıssın bence bu konusmayı burada sonlandır cunku rezıl oluyorsun demesı gerekırdı
sadece yanlıs anlamıssın dıyerek topu sıze atmıs. orada mısafırlıktesınız onların evındesınız sızın tartısmanız dogru olmazdı geldı evıme bana hakaret ettı derdı bu seferde ... olgun karsılık vermıssınız ama nısanlınızın agzı hala sut kokuyor zor yanı.

Ben 7 yıllık evliyim, onun annesi konuşurken ben, benim annem konuşurken de eşim konuşmaz. Yani kendi annelerimizle kendimiz muhattap oluyoruz. Nişanlınız eksik davranmış. Kayınvalideniz hele tam fiyasko yan,, bu konuda konuşması gereken kişi siz değil nişanlınız. Benzer bir durumu ben yaşamıştım evlenmeden önce ama eşim sert bir tepki koyduğu için bir daha hiç tekrar etmedi.

Sonra ben kendimi savununca siz bilirsiniz dedi imali imali sustu. Ben de sustum. Sonrasi zaten cok iyi gecmedi, az konustuk. Ben evime dondum. Nisanlimla konusacagim bu konuyu
o anda nıye senınle ılgısı yok deyıp mudahale etmedın dıye sormanız lazımdı nısanlınıza
sımdı konuyu acarsanız bosuna uzatmıs olursunuz
adamın yaklasımı bu kendısının gozu onunde olan bır mevzuda bu sekılde davranmıs kısının yapısı bu yanı
bunu degıstıremezsınız bosuna yorulmayın derım

Sizlerin fikrin
Nasıl ya fısıldasmanızı anlamadan dinlemeden nasıl konuya dahil olabiliyor kvde?
Hic mi yol yordam görmemis bi aile?
Nisanlınızın ses cıkarması ayruca sinir bozucu.
Ayrıca kadın fırsatten istifade para verememi flaan sıkıstırmıs araya.
İyice düsünün valla bu isi.

Ben 7 yıllık evliyim, onun annesi konuşurken ben, benim annem konuşurken de eşim konuşmaz. Yani kendi annelerimizle kendimiz muhattap oluyoruz. Nişanlınız eksik davranmış. Kayınvalideniz hele tam fiyasko yan,, bu konuda konuşması gereken kişi siz değil eşiniz. Benzer bir durumu ben yaşamıştım evlenmeden önce ama eşim sert bir tepki koyduğu için bir daha hiç tekrar etmedi.
Benim annem ona karsi cok pnazik, hatta her konuda onu savunuyor. Yine de bu mevzular acilmisken ona dedim ki kimin annesi laf ederse evladi cevap versin. Cunku cocugunun yaptigini unutur barisisrsin icinde bir sey kalmaz. Ama sadece yanlis anladin diyip sustu. Dogru tepkiyi verse o da karisamazdi, esiniz dogru olani yapiyor. Cok tesekkur ederim yorum icin.

o anda nıye senınle ılgısı yok deyıp mudahale etmedın dıye sormanız lazımdı nısanlınıza
sımdı konuyu acarsanız bosuna uzatmıs olursunuz
adamın yaklasımı bu kendısının gozu onunde olan bır mevzuda bu sekılde davranmıs kısının yapısı bu yanı
bunu degıstıremezsınız bosuna yorulmayın derım
O an annesi yanimizdaydi, sonra ben yalniz dondum. Yani hic konusma firsatimiz olmadi. Size bir sey diyeyim mi bana da oyle geliyor, muhtemelen buyutuyorsun annem onu demek istemedi. Yanlis anladi diyecek.
Ben de size katiliyorum insanlar degismiyor

Nasıl ya fısıldasmanızı anlamadan dinlemeden nasıl konuya dahil olabiliyor kvde?
Hic mi yol yordam görmemis bi aile?
Nisanlınızın ses cıkarması ayruca sinir bozucu.
Ayrıca kadın fırsatten istifade para verememi flaan sıkıstırmıs araya.
İyice düsünün valla bu isi.
Ya hatta bi yerde soyle bir sey dedi. Sizie paylasmak istiyorum, buna da yorum yaparsaniz cok sevinirim. Altin zaten onemli degil bugun azini veririm sonra cogunu veririm dedi de ciddiye alip cevap vermedim. Bu arada durumlari cok iyi. Ya inanin para pul gozumde degil, oyle olsa zaten direkt konuda yazardim bu cumleleri. Ama ben nisanlimin karakteriyle ilgileniyorum, o da beni hayal kirikligina ugratti..

O an annesi yanimizdaydi, sonra ben yalniz dondum. Yani hic konusma firsatimiz olmadi. Size bir sey diyeyim mi bana da oyle geliyor, muhtemelen buyutuyorsun annem onu demek istemedi. Yanlis anladi diyecek.
Ben de size katiliyorum insanlar degismiyor
maalesef oyle dıyecek
belkı bana kızacaksınız ama bence ıyıkı boyle bırsey yasadınız ,bu mevzularla ınsanları ıyı tanırsınız

eger devam edeceksenızde en azından kımın ne oldugunu ve olayı nasıl yorumladıgını bılıyorsunuz artık

maalesef oyle dıyecek
belkı bana kızacaksınız ama bence ıyıkı boyle bırsey yasadınız ,bu mevzularla ınsanları ıyı tanırsınız

eger devam edeceksenızde en azından kımın ne oldugunu ve olayı nasıl yorumladıgını bılıyorsunuz artık
Yok olur mu kizmak siz bana objektif yaklasiyorsunuz. Cok tesekkur ederim, ablama anlattim yanlis anlamissin demis annesine ne diyebilir ki dedi. Yani o hic objektif degil mesela. Kendimi bile bile atese atmak istemiyorum.

Back