- 22 Mart 2021
- 21
- 12
- 44
- Konu Sahibi NurdanArslan
Arkadaslar ben daha once de yazdım. Cok yardımcı olanlar oldu allah bin kere razı olsun onlardan. Ben 10 şubat günü istemediğim bir birlikteliğe maruz kaldım maalesef. Ve yumurtlama dönemime çok yakındı,karşımdaki kişi korunmadı bile. Bir miktar spermi gelmiş olabilir veya tamamen gelmiş olabilir diye düşünerek 9 saat sonra ella içtim ve uyudum. Yani ilacı kusmadım etmedim. Ella kullandıktan 2 hafta sonra normal adet kanamamdan daha az bir kanamam oldu benim. Ama rengi kırmızıydı, ikinci günü ped değiştirmem gereken kadar kan vardı. 4 gün kadar süren bu kanamam sonunda siyah renge döndü ve kesildi. Ben de bu kanamalar bittikten 1 gün sonra 2 gün sonra ve 3 gün sonra idrar testleri yapmay başladım. İlk ikisi hassas bir gebelik testiydi negatif verdi. Ama 3.test kasetti ve 10 dakikadan sonra bir çizgi belirdi. Hemen gidip kan verdim ve bu sırada ilişki üstünden 17 gün kadar geçmişti. Ocak ayı adet tarihim de ayın 26sıydı bu arada. Az önce bahsettiğim kanama 25 şubatta oldu. Kan testi 0.42yle negatif çıktı. Ama ben 5 gün sonra aynı kuruma gidip tekrarladım testimi. 0.40 çıktı. Bu işlemden de yaklaşık 2-3 gün sonra vajinal ultrasonla başka bir kurumda kontrolüm sağlandı, bulguya rastlanılmadı. Daha sonra 13 martta bir hastahane laboratuvarında kan testimi yaptırdım ve <0.2 sonucunu aldım. Bu sonuç beni bir süre rahatlatsa da hala çok endişeli olduğumdan ötürü ilk kan verdiğim kuruma tekrar kan verdim ve sonucum 0.20ydi. Cumartesi veya cuma günüyse tekrar kan verdim sonuç yine negatifti. Pazartesi günü vajinal ultrason+kan testiyle bakıldı yine hiç bir bulguya rastlanmadı. Ve dün yine kan verdim bir hastahaneye 0.34tü değerim. Bu sabah ilk idrarımla yine bir idrar testi yaptım. Artık ilişki üstünden yaklaşık 40 gün geçti. Çıksa çıkardı değil mi? Silik bir çizgi de göremiyorum ama yine de bakabilir misiniz? En son vajinal ultrasona girdiğimde doktor bana doğum kontrol ilacı verdi ve 3-5 güne adet görürsün zaten dedi rahmin kalınlaşmış dedi. Ben de tarlusal vs vs almadım.