Herkese selamlar
8 yıllık evliyim sebepsiz infertilitem var bir tüp bebek denemem var ne yazıkki hiç hamile kalamadım. Bu ay nasılsa ameliyat olacağım diyip bebek düşünmemiştim. Adete dört gün kala içime süphe düştü elimde ovulasyon testi vardı normalde adete yakın tek çizgi çıkardı ikinci çizgi de çıktı ve çizgiler adet günüm yaklaştıkça koyuldu. Görüntüsünü ekliyorum. Sizce gebelik ihtimali olabilir mi? En son, tek test te düne ait. bat yarın Belki diyeceksiniz git test yaptır ama okadar çok hayal kırıklığı negatifi yaşadım ki gücüm yok sanırım. Kanda bile çıksa yokya diyip sevinemicek gibiyim
evet en mantıklısı tabiki o iş çıkışı alacağım bugün.. ben hep adetin 16-17 günü yumurtlarım bariz belirtilerimde olur yumurtlarken.. olamaz mı yumurtlama tabiki olur nasip bakalım
evet en mantıklısı tabiki o iş çıkışı alacağım bugün.. ben hep adetin 16-17 günü yumurtlarım bariz belirtilerimde olur yumurtlarken.. olamaz mı yumurtlama tabiki olur nasip bakalım
amin inşallah.. birilerinin hamilelik haberini alınca o kadar çok seviniyorum ki her hamilelik bana da ışık oluyordu.. inşallah bende birilerine umut, ışık olabilirim..
Herkese selamlar
8 yıllık evliyim sebepsiz infertilitem var bir tüp bebek denemem var ne yazıkki hiç hamile kalamadım. Bu ay nasılsa ameliyat olacağım diyip bebek düşünmemiştim. Adete dört gün kala içime süphe düştü elimde ovulasyon testi vardı normalde adete yakın tek çizgi çıkardı ikinci çizgi de çıktı ve çizgiler adet günüm yaklaştıkça koyuldu. Görüntüsünü ekliyorum. Sizce gebelik ihtimali olabilir mi? En son, tek test te düne ait. Belki diyeceksiniz git test yaptır ama okadar çok hayal kırıklığı negatifi yaşadım ki gücüm yok sanırım. Kanda bile çıksa yokya diyip sevinemicek gibiyim
Üzmek istemem ama Valla benim her ay bu şekilde oluyor. Regli yaklastikca bi kac gün kala koyulaşmaya başlıyor vee sonuç malum. insallah sende bebişten dolayı koyudur.
Üzmek istemem ama Valla benim her ay bu şekilde oluyor. Regli yaklastikca bi kac gün kala koyulaşmaya başlıyor vee sonuç malum. insallah sende bebişten dolayı koyudur.
merhaba öncelikle düşünmenize çok sevindim. testlerden birkaç gün daha yaptım hep pozıtıftı fakat sonra sılıklesmeye basladı ve adet oldum. adet günüm geçtikten sonra adet oldum bence ya kimyasaldı veya gebelik oluştu ama tutunamadı.