• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi bakar mısınız lütfen kafam karışık

Ozgegrgr

Deisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
923
78
123
Merhaba kızlar, bende pko var düzensiz adet oluyorum ama ilaçsız oluyorum bebek düşünüyorum diye doktora gittim önc adetlerini düzenleyelim dedi tarlusal verdi kullandım oldum adetimin 14ncü günü duphastona başladım bu arada son adet tarihim 2 aralık ama biz reglden sonra ilk ilişkiye 15 gün önce girdik 2 günden beri göğüslerim inanılmaz hassas ve acıyor dokunamıyorum yani sorum şu 15 günde gebelik oluşur mu oluşursa belirti verir mi daha hala adet olmadım

Merhaba kızlar, bende pko var düzensiz adet oluyorum ama ilaçsız oluyorum bebek düşünüyorum diye doktora gittim önc adetlerini düzenleyelim dedi tarlusal verdi kullandım oldum adetimin 14ncü günü duphastona başladım bu arada son adet tarihim 2 aralık ama biz reglden sonra ilk ilişkiye 15 gün önce girdik 2 günden beri göğüslerim inanılmaz hassas ve acıyor dokunamıyorum yani sorum şu 15 günde gebelik oluşur mu oluşursa belirti verir mi daha hala adet olmadım
Yumurtlamanın ne zman oldguna baglı canım yumurtlamadan 1 hafta sonra kiminde ortaya cıkıyo belirtiler her kadına göre değişiyor

15 gün sonra belirti verir canım eğer ilişki yumurtlamana denk geldiyse . Adet belirtisi de olabilir . 4 5 gün sonra adet olmassan test yap

Kızlar bugün yaptım 5 dk içinde böyle oldu bozuk sanırım

Eklentiler

• 20210104_171814.webp
    20210104_171814.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 20210104_171757.webp
    20210104_171757.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 49
hamile miy missin canım
Kan testi yaptırdım 15 gün önce 0.30 çıktı 1 hafta sonrasında siyah leke geldi ardından kanamam geldi ama çok ilginç 2 gün sürdü kesildi sonrasında test yaptım negatif belliki yok :)) ama özellikle bugün akşam kasıklarım ağrıyor batıyor ve midem çok bulanıyor 3 4 gündür piskolojik olduğunu sanmam çünkü olmadığına ikna oldum artık o kadar testten sonra 😂😂😂

Back