Çocuk Hastalıkları bi bakar mısınız bebeğim inliyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
bu geceden beri halsiz ve sürekli inliyor.
calpol verdim biraz iyi oldu ama inlemesi gecmedi.
durduğu yerden sürekli yavaş yavaş inliyor

ne yapmam lazım sağlık ocağındaki hemşireyi aradım gaz sancısıdır diyor ama kendini kasmıyor sadece
inliyor lütfen akıl verin ne yapmalıyım.

doktora götür hemen böyle şeyler ihmale gelmez sonra keşke dememek için hemen git bence

benimde bebeğim inler arada dr sordum çıkarır öle sesler bebekler dedi.. öle büyük adamlar gibi bi yeri ağrıynca inlemez bebek bu ne bilsin dedi.. hala inler arada ama seninki nasıl bilmiorumm

bebeginiz kaç aylık? insan bilerek inlemezki..istemsiz çıkar o inilti bildiğim kadarıyla..bi yeri agrıyo olabilir..bence hemen hastaneye götürün..saglık ocağına değil.. halsizliğide var..

Son düzenleme:
teşekkür ederim yazdıklarınız için, evet bebegim 2,5 aylık doktora götürdüm ateşi 38leri geçti ve parmağını kıpırdatamıyordu çok halsizdi..

doktorlar enfeksiyondan süpelendi kan ve idrar testi istedi ve sonuç hiç bisey yok dediler. ama bebeğim hala halsiz, inliyor ve ateşli.
eve gidin takip edin dediler.. bizde eve geldik sürekli ateşini düşürmeye çalışıyoruz giydiriyoruz gei çıkıyo hemen ateşi karnını doyurmaya çalışıyoruz derken birden bir kustu ağzından burnundan attırdı resmen.

sonra rengi düzeldi gözler açıldı ve rahatladı bebeğim ateşini takip ettik yarım saate normale döndü allaha çok şükür. tıkanmış gibiydi çocuk.

gecemiz iyi gecti her 1 veya2 saate bir kalkıp kontrol ettim bişey yoktu şimdi biraz halsiz ve uyuyor o kadar
onuda ilaç yaparmış..

tam neden anlamadık ama üşüttük galiba mideyi oda tıkadı bebeğimi birden çok kusunca rahatladı..

yediği bişey rahatsız etmiş olmalı minnik kuzuyu dicem ama daha 2,5 aylık,

çooook geçmiş olsun,inşallah bir daha böyle rahatsızlıkları olmaz...benim yerime öpün kuzunuzu

Son düzenleme:
ilginiz için çok teşşekür ederim.. meğerse mama verdiğim için su vermem gerekiyormuş ondan hastalanmış bebeğim öyle dedi doktor.. ben anne sütüde alıyo diye vermedim ama su vermek gerekiyormuş..

allahım kimsenin yavrusunu hasta etmedin.. özellikle bebekleri çünkü dertlerini anlatamıyorlar çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…