- 14 Mart 2017
- 112
- 113
- 18
- 32
- Konu Sahibi Merve kaynak
-
Bunları duydum ya artık gerçekten içim biraz rahatladı çok tsklrÇok yakınım 1 aylık bebeğiyle yurtdışı seyahat yaptı, 3,5 saatlik uçak yolculuğu. Hiçbir şey olmadı.
Doktora da danışırsınız o da onaylarsa gidin tabii ki de. Eskidenmiş o 40 gün beklemeler.
Minik diye bende korkuyorum ama annem gilin ilk torunu ve ben çok bunaldım. Gelen gidene iki kız kardeşim var onlar bakar. Zaten çok gelen olmaz bize sadece sevdiğimiz yakın dostlar gelir. Bebeğimi bende düşünüyorum tabi ama koca bi ay koca şehirde kalmak istemiyorum. Bilmiyorum bi karar vericem ama hayırlısı olur inşallahCanım durumunu detayıyla anlatınca sana kıyamadım..annecigini çok ozlemissin yalnizda kalmışsın eğer çok gitmek istiyorsan kar zarar oranını düşünüp tart ona göre git.k.v ne gelince teyzenin haklı yönleri var gerçekten çok minik oluyorlar bir anne olarak markete çıkarmaya korkuyorsun.hastalanabiliorlar.birde kalabalıkta çok çekilmez oluyor sakinlik istiyorsun.okadar çok müdahale eden oluyorki.annenin geleni gideni ve çocuğu besiginden ayırmak filan çok mantıklı değil.keske annen gelebilse ama insan o dönem annesinede çok ihtiyaç hissediyor.Hayırlı kararlar verirsin inş.
Canım 2.5 saat uçak diğer 4 saat de hava alanına git gel yanı iki saat kadar bulunduğumuz sehirden hava alanına uçaktan inimce de ordan iki saat kadar da köye gidicez sürekli değil.evet en iyisi bileti alıp onlara söylememek yoksa karışıcaklar belli.Oğlum 27 günlükken arabayla 5 saatlik yolu 9 saatte gittik 60 günlükken uçağa bindik. Uçak çok k rahat hiç bir sorun olmadı inişte ve kalkışta emzirdim. Ama araba yolculuğu zor olmuştu. Anakucağının içinde 1.5 saatten fazla kalmaması gerekiyor sık sık mola verdik alt üst değiştir emzir kucakla vs yol çok uzamıştı. Siz biletinizi alın gidecek gibi hazırlık yapın ama kv ye söylemeyin. Yola çıkmadan 3 gün önce söylersiniz. Bu arada Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Bana kalsan ben bi gece kalmayacam da kaynana buna müsade etmeyecek onlar tarafından mecburi bırakılacagım için .istmeye istemeye yanıGidilip gidilmeyeceğini o Zaman bebeğin durumu belirler
Yalnız gidince neden Kv de çok kalasınız ki en kötü ihtimal eşit kalırsınız
Bana kalsan ben bi gece kalmayacam da kaynana buna müsade etmeyecek onlar tarafından mecburi bırakılacagım için .istmeye istemeye yanı
Yok getiremez bi kere getirmeye kalktı iki sene önce ama ben onun burnundan getirdim o gün bugün bulaşmıyor bana anca yalakalık yapıyo.. zaten karışsa da ben dinlemiyorum oda çenesini kapatıyor.Gidersin gitmesine de , kaynanan orada burnundan getirir gibime geliyor.boş yere huzurun kaçıcak.otur evinde.kocanla bebeğini büyüt.ben olsam öyle yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?