- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi mercandedee
sefaf dgl sumuksu daha cok
Rengi yeşil mi sarı mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sefaf dgl sumuksu daha cok
Baska bi doktora goturun o haldegittim ancak doktor siranga verdi sadece. ev sicak
sariRengi yeşil mi sarı mi ?
bidaha gidicem doktoraAllah allah şaşirdim doktorlar da birsey demiyorlarmiş. Ilginc
Ben senin yerinde olsam ilk alerji olabilir diye evde halıları toplar, evi alerji yapma ihtimali düşük organik temizleyicilerle temizlerim. Buharlı mop varsa fıstık gibi olur hatta. Çocuğun kıyafetlerini hypoalerjenik deterjanlarla yıkarım.acaba nedir ya napicam simdi ben kafam karisti
Bence ilac vermeyen bir doktorunuz oldugu icin cok sanslisiniz. Burda olsaniz 1 ay yatardiniz. Ben de ilac kullanmiyorum saha hafif atlatıyor cocuklar. Göz capaklanmasi icin goz damlasi kullanabilirsiniz. O geniz akintisi cok yoğun oldugu icin gozlerde çapaklanmaya sebep oluyor. Tuzlu suyla burun temizliği yapin sık sık.doktor siringa verdi karbobatli suyla temizle dedi okdr. yurtdisindaym burda ilac vermiyolar
onerdi ama evde karbonatla yapabilrisn dedi siringa verdinsadece kanadadaym burda saglik yavas ve trdeki kadar iyi dktor yokSütünüz geliyorsa sütünüzden gözüne damlatabilirsiniz çapaklanmaya iyi geliyor. 1 aydır sürmesine rağmen doktorun hiç birşey yapmaması da tuhaf geldi. Serum fizyolojik su ve burun aspiratörü ile temizlediniz mi yada önerdi mi doktorunuz ?
Sambucol bagısıklık guclendırıcı alabılırsınız 1 cay kasıgı kullanıyorum ben hasta olacak gıbı olunca, bı ara göz enf salgını vardı ama bilemedim. Ateşi varsa mıkrop veya ıltıhap vardır. Muayene olsa ıyı olur. Gecmıs olsun17 aylik kizim bi aydir hasta burun akiyo . niye gecmez bilmem . gozleri capaklandi simdide . varmidir yasayan ? onerisi olan
Canim benim 5 yasinda oglumunda gecen kis hep akti burnu gozlerde capaklanmasida oldu capaklanmayi gectim surekli akar mi bi burun baya kandi tahlildi yapildi hic bir enfeksiyon filan yok doktor dedi sinüzit olabilir ondandir dedi yaz geldi durdu burun akintisi simdi yine mevsim dondu bizim selaleler acilio sıkma canını kotu bise yok yani17 aylik kizim bi aydir hasta burun akiyo . niye gecmez bilmem . gozleri capaklandi simdide . varmidir yasayan ? onerisi olan
ay aynen bi aydir ya akiyo bide krese gidiyo . gozlerine capaklandi . karbont su yapiyorum gecsin diye of kucucuk daha yaCanim benim 5 yasinda oglumunda gecen kis hep akti burnu gozlerde capaklanmasida oldu capaklanmayi gectim surekli akar mi bi burun baya kandi tahlildi yapildi hic bir enfeksiyon filan yok doktor dedi sinüzit olabilir ondandir dedi yaz geldi durdu burun akintisi simdi yine mevsim dondu bizim selaleler acilio sıkma canını kotu bise yok yani
atesi cikti iki gece . gidicem doktora haftaya asisi var . ilac isticemSambucol bagısıklık guclendırıcı alabılırsınız 1 cay kasıgı kullanıyorum ben hasta olacak gıbı olunca, bı ara göz enf salgını vardı ama bilemedim. Ateşi varsa mıkrop veya ıltıhap vardır. Muayene olsa ıyı olur. Gecmıs olsun
Canini sıkma canim bnmki 4 ay akti simid yine basladi akmasi guzel bisey dio doktor karbonatli suyu kullan duzenli kurumasina yardimci olur oay aynen bi aydir ya akiyo bide krese gidiyo . gozlerine capaklandi . karbont su yapiyorum gecsin diye of kucucuk daha ya![]()