- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
17 aylik kizim bi aydir hasta burun akiyo . niye gecmez bilmem . gozleri capaklandi simdide . varmidir yasayan ? onerisi olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor siringa verdi karbobatli suyla temizle dedi okdr. yurtdisindaym burda ilac vermiyolarDoktor ne dedi?
burnuna biseynmi kacmisarkadaşımın torunu aynı sizin çocuğunuz gibi inatçı burun akıntısından muzdaripti...en sonunda burnundan burun damlasının ufak başlığı çıkarıldı...dikkatli tetkik isteyin...
valla cok canm skldi artik gecmiyor. bi ay oldu saka gibi bisey .arkadaşımın torunu aynı sizin çocuğunuz gibi inatçı burun akıntısından muzdaripti...en sonunda burnundan burun damlasının ufak başlığı çıkarıldı...dikkatli tetkik isteyin...
olabilirmiki bilduginiz sarimsi akinti napicam bilmiyorum rontgende Bello olur sanirimŞöyle bir araştırınca geçmeyen burun akıntısı için burun içinde yabancı cisim varlığından bahsediyorlar ama sanırım buna bakmıştır doktorlar. Bir de 17 aylık bebek burnuna bir şey sokabilir mi bilmiyorum tabi.
haril haril akiyo bildginiz temizliyorm hep . of burdada hemen romtgen le bakmazlarki icine biseymi kacti acabaAlerjik olabilir mi ?
Alerji olabilir bana göre yabancı cisim olsa akıntının şekli değişirdi. Şeffaf, su gibiyse alerji daha ağır basar. Sümüksü viskoz bir yapısı varsa iltihabi bir durum olur.doktor siringa verdi karbobatli suyla temizle dedi okdr. yurtdisindaym burda ilac vermiyolar
sumuksu daha cok . alerji sonradan olurmuki acaba .Alerji olabilir bana göre yabancı cisim olsa akıntının şekli değişirdi. Şeffaf, su gibiyse alerji daha ağır basar. Sümüksü viskoz bir yapısı varsa iltihabi bir durum olur.
Karbonat işe yaramadıysa tuzlu suya geçiş yapıp kıyafetlerde kullandığınız deterjan ve yumuşatıcıyı değiştirin derim. Hypoallerjenik ürünler kullanın. Ev içinde akar, ev tozu ihtimaline karşı halıları kaldırın.
Olur tabiki. Bir tanıdığımın 40 yaşında güneşe alerjisi çıktı. Güneşesumuksu daha cok . alerji sonradan olurmuki acaba .
acaba nedir ya napicam simdi ben kafam karistiOlur tabiki. Bir tanıdığımın 40 yaşında güneşe alerjisi çıktı. Güneşe
Bir de sümküremiyorsa makinalar var ya sümüğü çeken onlardan alın.
Birde röntgende her şey tam çıkmaz. Kemik, metal vs bunlar net görülürken sünger, peluş oyuncak zımpırtısı vs gözükmez.
Bende grıp oldum 13 gunde gecıomus.Eviniz soguk olabılırmı?Dun burda kalorıfer yandı yenı ısındım yemın ederım.Doktora goturun lutfen17 aylik kizim bi aydir hasta burun akiyo . niye gecmez bilmem . gozleri capaklandi simdide . varmidir yasayan ? onerisi olan
haril haril akiyo bildginiz temizliyorm hep . of burdada hemen romtgen le bakmazlarki icine biseymi kacti acaba
gittim ancak doktor siranga verdi sadece. ev sicakBende grıp oldum 13 gunde gecıomus.Eviniz soguk olabılırmı?Dun burda kalorıfer yandı yenı ısındım yemın ederım.Doktora goturun lutfen
sefaf dgl sumuksu daha cokAlerji diyorum hala ben. Cunku bendede var. Ve bendede su gibi ve seffaf geliyor surekli. 1 aydir gecmemesinin sebebi de hala alerjene maruz kalmasi olabilir.