• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bi aydir gecmeyen burun akintisi , acil bakin s

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
17 aylik kizim bi aydir hasta burun akiyo . niye gecmez bilmem . gozleri capaklandi simdide . varmidir yasayan ? onerisi olan

Valla hiç bir bilgim yok ama yazmadan edemedim, doktor ne dedi bu duruma?
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda geçer.

Şöyle bir araştırınca geçmeyen burun akıntısı için burun içinde yabancı cisim varlığından bahsediyorlar ama sanırım buna bakmıştır doktorlar. Bir de 17 aylık bebek burnuna bir şey sokabilir mi bilmiyorum tabi.

arkadaşımın torunu aynı sizin çocuğunuz gibi inatçı burun akıntısından muzdaripti...en sonunda burnundan burun damlasının ufak başlığı çıkarıldı...dikkatli tetkik isteyin...

arkadaşımın torunu aynı sizin çocuğunuz gibi inatçı burun akıntısından muzdaripti...en sonunda burnundan burun damlasının ufak başlığı çıkarıldı...dikkatli tetkik isteyin...
valla cok canm skldi artik gecmiyor. bi ay oldu saka gibi bisey .

Şöyle bir araştırınca geçmeyen burun akıntısı için burun içinde yabancı cisim varlığından bahsediyorlar ama sanırım buna bakmıştır doktorlar. Bir de 17 aylık bebek burnuna bir şey sokabilir mi bilmiyorum tabi.
olabilirmiki bilduginiz sarimsi akinti napicam bilmiyorum rontgende Bello olur sanirim

doktor siringa verdi karbobatli suyla temizle dedi okdr. yurtdisindaym burda ilac vermiyolar
Alerji olabilir bana göre yabancı cisim olsa akıntının şekli değişirdi. Şeffaf, su gibiyse alerji daha ağır basar. Sümüksü viskoz bir yapısı varsa iltihabi bir durum olur.
Karbonat işe yaramadıysa tuzlu suya geçiş yapıp kıyafetlerde kullandığınız deterjan ve yumuşatıcıyı değiştirin derim. Hypoallerjenik ürünler kullanın. Ev içinde akar, ev tozu ihtimaline karşı halıları kaldırın.

Alerji olabilir bana göre yabancı cisim olsa akıntının şekli değişirdi. Şeffaf, su gibiyse alerji daha ağır basar. Sümüksü viskoz bir yapısı varsa iltihabi bir durum olur.
Karbonat işe yaramadıysa tuzlu suya geçiş yapıp kıyafetlerde kullandığınız deterjan ve yumuşatıcıyı değiştirin derim. Hypoallerjenik ürünler kullanın. Ev içinde akar, ev tozu ihtimaline karşı halıları kaldırın.
sumuksu daha cok . alerji sonradan olurmuki acaba .

sumuksu daha cok . alerji sonradan olurmuki acaba .
Olur tabiki. Bir tanıdığımın 40 yaşında güneşe alerjisi çıktı. Güneşe :KK48:
Bir de sümküremiyorsa makinalar var ya sümüğü çeken onlardan alın.
Birde röntgende her şey tam çıkmaz. Kemik, metal vs bunlar net görülürken sünger, peluş oyuncak zımpırtısı vs gözükmez.

Olur tabiki. Bir tanıdığımın 40 yaşında güneşe alerjisi çıktı. Güneşe :KK48:
Bir de sümküremiyorsa makinalar var ya sümüğü çeken onlardan alın.
Birde röntgende her şey tam çıkmaz. Kemik, metal vs bunlar net görülürken sünger, peluş oyuncak zımpırtısı vs gözükmez.
acaba nedir ya napicam simdi ben kafam karisti

17 aylik kizim bi aydir hasta burun akiyo . niye gecmez bilmem . gozleri capaklandi simdide . varmidir yasayan ? onerisi olan
Bende grıp oldum 13 gunde gecıomus.Eviniz soguk olabılırmı?Dun burda kalorıfer yandı yenı ısındım yemın ederım.Doktora goturun lutfen

haril haril akiyo bildginiz temizliyorm hep . of burdada hemen romtgen le bakmazlarki icine biseymi kacti acaba

Alerji diyorum hala ben. Cunku bendede var. Ve bendede su gibi ve seffaf geliyor surekli. 1 aydir gecmemesinin sebebi de hala alerjene maruz kalmasi olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back