- 19 Mayıs 2017
- 284
- 116
- 18
- 33
- Konu Sahibi karamelimmmmm
-
Ilac icmekten nefret ederim ama dayanamadigim icin ictimBilemedim.ama zırt pırt ilaç almayın ya.mesela benim şuan regli ağrım var ama bugün e kadar hic almadım ağrı kesici.hafif ağrılarda kullanmayın su ilaçları
tansiyon sorununuz var mi?
hamile misiniz?[/QUOTEyok hamile degilim.hamileyken tansiyonum hep duserdi ama uzun zamandr yok
Geçmiş olsunIlac icmekten nefret ederim ama dayanamadigim icin ictim
Iyi geceler kizlar .sabahtan basim agriyodu agri kesici aldim .az once uzanirken bildiginiz musluktan bosaliomus gibi burnumdan kan geldi bi avuc kan abarti tabi ama baya akti yikadikca devam etti kesildi endiselenmelimiyim
Ben de hemen acile gitmenizi öneririm. Tansiyonunuz yükselmiş olabilir. Daha büyük nedenlere yol açar tedbirinizi alıp doktora görünün.Iyi geceler kizlar .sabahtan basim agriyodu agri kesici aldim .az once uzanirken bildiginiz musluktan bosaliomus gibi burnumdan kan geldi bi avuc kan abarti tabi ama baya akti yikadikca devam etti kesildi endiselenmelimiyim
26 yasindaym 1.73 boyum kilom 64 tesekkur ederim bu aradayaşınızı,kilo durumunuzu bir de devamlı kullandığınız ilaç varsa yazarsanız sorayım ben aileme.
Tesekkur ederimKac yasindasiniz ki?
Ilk kez olduysa onemli bir durum yoktur, takip edin tekrarlarsa bir kbb hekimine basvurun.
Burnunuz kanadiginda yikamamalisiniz. Burun kanatlarinizdan bastirmak suretiyle kanama durana kadar kafanizi one egerek beklemelisiniz.
Nereniz kanarsa kanasin, kanamayi durdurmak icin oraya bası yapmalisiniz aklınızda olsun.
26 yasindaym 1.73 boyum kilom 64 tesekkur ederim bu arada
Tesekkur ederim ailenizede ayrica tesekkur ederim ellerinden operim :)yüksek tansiyon,bilinçsiz ilaç kullanımı dedi. ellerde vs uyuşma olursa acilen doktora gitmeniz gerekiyormuş,tekrarlarsa da yine aynı şekilde. aspirin kullandıysanız kullanmayın bir daha. geçmiş olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?