How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bi avuc kan

karamelimmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
284
116
18
33
Iyi geceler kizlar .sabahtan basim agriyodu agri kesici aldim .az once uzanirken bildiginiz musluktan bosaliomus gibi burnumdan kan geldi bi avuc kan abarti tabi ama baya akti yikadikca devam etti kesildi endiselenmelimiyim

Bilemedim.ama zırt pırt ilaç almayın ya.mesela benim şuan regli ağrım var ama bugün e kadar hic almadım ağrı kesici.hafif ağrılarda kullanmayın su ilaçları

Yıkarsanız akar tabii. Kanayan parmağı suya tutarsanız da kan durmaz akar mesela. Tampon yapıp kafanızı kaldıracaktınız. Bir sürü nedeni olabilir. Takipte olup tekrarlarsa doktora gidin.

Iyi geceler kizlar .sabahtan basim agriyodu agri kesici aldim .az once uzanirken bildiginiz musluktan bosaliomus gibi burnumdan kan geldi bi avuc kan abarti tabi ama baya akti yikadikca devam etti kesildi endiselenmelimiyim
Milana22 Milana22 ye katılıyorum tansiyonunuz yükselmiş olabilir,anneminde bu ara tansiyonu yükseliyor burnunda kanama olmadı ama başka bir tanıdığımda olmuştu tansiyondan.

Tansiyon ölçürün derim bir sağlık ocağına giderek.

Benmde eskiden başım ağrırken burnum kanardi sürekli hemde baya baya kanardi ve kan geldikçe başımın ağrısı hafflerdi. Bence baş ağrınız yüzünden kanams ama içiniz rahat değilse doktora gidin

Ben de hemen acile gitmenizi öneririm. Tansiyonunuz yükselmiş olabilir. Daha büyük nedenlere yol açar tedbirinizi alıp doktora görünün.

Kac yasindasiniz ki?
Ilk kez olduysa onemli bir durum yoktur, takip edin tekrarlarsa bir kbb hekimine basvurun.

Burnunuz kanadiginda yikamamalisiniz. Burun kanatlarinizdan bastirmak suretiyle kanama durana kadar kafanizi one egerek beklemelisiniz.

Nereniz kanarsa kanasin, kanamayi durdurmak icin oraya bası yapmalisiniz aklınızda olsun.

Kac yasindasiniz ki?
Ilk kez olduysa onemli bir durum yoktur, takip edin tekrarlarsa bir kbb hekimine basvurun.

Burnunuz kanadiginda yikamamalisiniz. Burun kanatlarinizdan bastirmak suretiyle kanama durana kadar kafanizi one egerek beklemelisiniz.

Nereniz kanarsa kanasin, kanamayi durdurmak icin oraya bası yapmalisiniz aklınızda olsun.
Tesekkur ederim

Benim tansiyonum 21e yükselince burnum aşırı derecede kanamıştı. Belki sizin de o yüzdendir. Ara ara bir sorunum yokken benimde kanar ama.. Bir doktora görünün mutlaka siz yine de, ertelememek gerekiyor.

26 yasindaym 1.73 boyum kilom 64 tesekkur ederim bu arada

yüksek tansiyon,bilinçsiz ilaç kullanımı dedi. ellerde vs uyuşma olursa acilen doktora gitmeniz gerekiyormuş,tekrarlarsa da yine aynı şekilde. aspirin kullandıysanız kullanmayın bir daha. geçmiş olsun. :)

Back