bi arkadaşım için yardım ?

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
156
$akkpyrfcqaadoaf.jpg
bu yüzük satılıyormu arkdaşlar cok sevdğim kardeşim dediğim birisi kız arkadaşı için düşünmüş satın olarak hic biryerde bulamamış yapılıyormuş ama maliyeti 1000 tl yi bulurmuş oyüzden bide burdan sorim dedim yardımcı olursanız cok memnun olurum

Öncelikle nerde oturuyorsunuz?
Ben istanbulda hemen hemen her yerde görüyorum ve maliyeti o kadar deil:19:. Gümüşler en fazla ikisi birlikte 100tl

gördüğünüz aynı yüzük mü gercekten arkadaşım gördüğün yüzükleri tekrar gördüğünde bi fotosunu cekip buraya yükleyebilirmisin bi bakalım emin olalım

Canım ben geçen hafta kalın olan yuzugun aynısını kapalı çarşıda bı kuyumcunun vitrininde gördüm alyans bakarken, adını hatırlamıyorum istanbuldaysan bır gez çarşıyı.

canım sağol ama henüz istanbulda değilim bu yüzükleri gümüş olarak arıyorum arkadaşım kız arkdaşınla ikisine aynı yüzükten almak istiyor süpriz yapıcak öylesine özel gün falan da değil ama aylardır kendisi bu yüzüğe tekirdağda ve istanbulda bakmış sanırım bulamamış maliyet acısından cok pahalı olmaması gerek öğrenci oldugu için gümüş alıcak mecbur

gördüğünüz aynı yüzük mü gercekten arkadaşım gördüğün yüzükleri tekrar gördüğünde bi fotosunu cekip buraya yükleyebilirmisin bi bakalım emin olalım

evet aynısı. bende çok beğeniyrodum ve alıp denedim oyüzden emiinim. çıkıp dışarıya baktığımda resmni çeker yüklerim ortaköyde denemiştik bizde..

Back