Bi akıl verin bilgisi olan arkadaşlar şafak mı ethica mı

geranimo85

canım oğullarıııııımmm
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
643
3
merhabalar yardımcı olun bi akıl verin lütfen ikiz bebeklerimi bekliyorum doğumiçin hastane araştırıyorum ethica ve 500evler şafak hastanesi arasında kararsız kaldım ethicada fiyatlar çok abartılı sanırım ama yeni doğan ünitesi çok iyiymiş şafaktada fiyatlar çok uygun ve yeni doğan yoğun bkımda ssk var buralarda doğum yapanlar bana bi yardım etsin akıl versin lütfen fiyatlar ve doktorlar:uhm: filan konusundada bilgi verebilirseniz çok sevinirim kızlar şimdiden cevaplar için çok teşekkürler

canım ben ethicanın tam karşısında muayenehanesi olan mürüvvet sarıyara gidiyorum.yakın olduğu için ethicada düşündüm doğumu ama doktorum önermedi.1 tane ameliyathanesi varmış oda sayısı azmış.sezaryen olduğu zaman sadece oraya alıyormuş hastalarını aniden sancı tutarsa içerde başka hasta varsa sen bekliyormuşun ben orayı istemiyorum dedi.
şafak hastanesi içinde para tuzağı olduğunu düşünüyorum gerçi bütün özel hastaneler aynı ama şafak ben bu yönde izlenim bıraktı
hastane işi zor valla bende karar veremedim ALLAH yardımcımız olsun

amin canım sağol valla ssk ya gitmeyeliim diyorum özellerde bi türlü Allah kolaylık versin ama şafakta çoğunu sgk karşılıyor diyer biliyorum ben

merhaba canım Allah tamamına erdirsin şafak hatanesi gaziosmanpaşada ethica incirli bakırköy değilmi ikisi alakasız yerlerde değil mi canım neye göre bu hastaneleri seçicen açıkcası ethicayı burdakilerden duydum ama o kadar uzak yere de gitmeye cesaret edemem sen hangisine yakınsın bilmiyorum ama ben yıldıztabyayı deniycem daha halen karar veremedim ordaki doktorlara iyi diyolar yılbaşından sonra kontrole gidicem inşallah bi karar verebilirim

benim dediğim şafak 500 evlerde istanbul şafak hastanesi canım gosmanpaşada değil ben ortalarda bi yerlerde oturduğum için yol sorunum yok canım ikiside tavsiye üzerine aklıma girdi ethicada kontorole gittim dr dan çok memnun kaldım ama hastane doğumda biraz zorlicak gibi şafaktanda 6 ocak için randevu aldım bide ordaki dr a gidicem baakalım ondan memnun kalıcakmıyım sanırım ona göre kararımı belirlicem

anladım canım inşallah memnun kalırsn hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…