Bhcg SONUÇLARİ KIZLAR YARDIMMM

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
2 mayısta aşılama yaptirdim malesef tutmadı 15 mayısta regl oldum regl aralıgım 26 bazen 27 olur halen regl olmadım dün kan testi yaptirdim referans 0/25 sonuç 5.0 çıktı tıp merkezi negatif dedi dr attım resmi gebe olabilirsim p.tesi tekrarla dedi aklım karıstı kaçtır buraya yazıyorum kimseden cvp alamiyorum lütfen böyle olup sonrasinda yükselen varmi aranizda

Beklemekten başka çare yok canım, istersen cumartesi erken gebelik testi yap. Pazartesi de kan verirsin tekrar.

Canım tam sınırda bir değer gebesinde diyemeyiz, değilsinde diyemeyiz. Pazartesiyi beklemeye gerek yok. Bugünde yapabilirsin gebelik varsa zaten şuan artmış olması gerekir

Canım tam sınırda bir değer gebesinde diyemeyiz, değilsinde diyemeyiz. Pazartesiyi beklemeye gerek yok. Bugünde yapabilirsin gebelik varsa zaten şuan artmış olması gerekir
Ya korkuyorum yapmaya zaten her an ayri ayri hayal kıriklıgı yaşiyorum çok stres yaptım ya

Ya korkuyorum yapmaya zaten her an ayri ayri hayal kıriklıgı yaşiyorum çok stres yaptım ya

Yapmayıp regli olunca hayal kırıklığına uğramayacakmısın ? Umutlanıp sonra regli olursan daha çok üzülürsün. Hamilemiyim değilmiyim stresi insanı mahvediyor ki sende dünden beri araştırma içindesin canım bir kaç yorumunu gördüm. O yüzden sonucu öğren ve kafan rahatlasın

Canım benim iki küsür du değerim bir kere yükseldi. Geçen bir arkadaş a da dedim o da beş ten aşağı değer vardı o da yükseldi. Hiç olmayınca değer genelde sıfır nokta birşey çıkıyor. Hele ki sen aşılama olmuşsun senin için bu bebek çok değerli olmalı o yüzden belki tedbir filan alman gerekir. Şimdi oturup stres hayal kırıklığı vs düşünme zamanı değil tekrar test yaptır azıcık bile olsa yükselme varsa pazartesi ye kadar yat gebesin demektir. Eğer değerin daha düşük çıkarsa da döllenme olmuş ama tutunmayacak demektir adetini beklersin

Inşallah yükselir tşk ederim cnm yrn tekrar yaptıricam bakalım

benim kuzenim adeti 7 gün geçtigi halde kan testinde deger 19 du ve giderek arttı . şuan bile test yapsan anlarsın var mı yok mu diye. umarım vardır allah nasip etsin inş en kısa zamanda

benim kuzenim adeti 7 gün geçtigi halde kan testinde deger 19 du ve giderek arttı . şuan bile test yapsan anlarsın var mı yok mu diye. umarım vardır allah nasip etsin inş en kısa zamanda
değer olsa ayrı dert olmasa ayrı dert. olmasa bir sonraki aya hayallerini saklayıp, kısa süreliğine unutuyorsun sonra hoopp sil baştan. olsa acaba kimyasal mı, dış gebelik mi diye kendini yiyip bitiriyorsun. 2.si daha fena ya! çünkü sonu düşük ve her seferinde bandı başa sarıyorsun. of Allah yardımcımız olsn.

Inşallah cnm ya

Evet her ay bu stresi yaşamak öldürüyor ya Allah yardımcımız olsun

o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bu yolda bende çok uğraştım 3 kez kimyasal gebelik yaşadım 2. satırda yazdıklarının tıpa tıpını kat be kat stresle yaşadım. en sonunda test yapmadım adetim 13 geçti idrr testi pozitif çıktı kese gözüktü deger 9800 lerdeydi.

rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin acısını da yoklugunu da göstermesin inşllah allahım en kısa zamanda görsün sizleri de

valla dış gebelikte geç kalmak sıkıntılıymış ya o yüzden sürekli ölçtürmek doktor kontrolünde olmak istiyorum. yoksa en iyisi beklemek bayağı geçmesini beklemek.

valla dış gebelikte geç kalmak sıkıntılıymış ya o yüzden sürekli ölçtürmek doktor kontrolünde olmak istiyorum. yoksa en iyisi beklemek bayağı geçmesini beklemek.
işte her türlü zor allah yardımcınız olsun. ben 2 yıl boyunca uğraştım tedaviler gördüm dr bidaha ki sefere aşılama dedi. gitmedim bıraktım sonra bi köy ebesine gittim allahında vesilesiyle hamile kaldım

Rabimm bana da nasip eder lnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…