BHCG kaç iken keseyi gördünüz?

battan 1 gün sonra 147 persembe gunuydu
cumartesi 509

Salı 1700 ve kese göründü
Bu arada sizin değerler normalden hızlı mı artıyor ne?
48 saatte 2 kat artması gerekiyor diye okumuştum, sizin 3 kat falan gibi sanırım..
İkiz falan durumu yok değil mi?

Ben de ilk defa 1700le karindan goruldugunu duydum

Bu tamamen annenin fiziksel yapisi, kullanilan cihaz ve doktorun tecrubesine gore degisir. 164 degerim vardi 6 gun sonra doktora gittim doktorum kabaca bir hesap yapti 1000 lere gelmemistir saha muhtemelen goremeyiz ama bakalim dedi ama keseyi gorduk yeni olusuyordu yuvarlak degil damla seklindeydi sonraki hafta yuvarlak olmustu. Hemde karindan...

Bunu da ilk defa duydum

İkiz değil. Değerim hızlı mı artmış normal mi onu da bilmiyorum. Ben sadece yaşadıgımı söyledim hepsi bu.

Benim 115 di 2 gun sonra 363 du 4 gun sonra keseyi gorduk karindan

Ama şey yaa ben bide 3binken gittim zaten belki daha erken gitsem gorulurdu o yuzden bilemymm
Hehehheeh:) hep gorduk burda bi doktora gidiyo keseyi goruyolar baska bi doktora gidiyo daha kese olusmamis diyolar filan falan...

Ya kalbi atan bebege kurtaj yapalim bu bos gebelik diyenleri gordum ben daha otesi var mi

Hehehheeh:) hep gorduk burda bi doktora gidiyo keseyi goruyolar baska bi doktora gidiyo daha kese olusmamis diyolar filan falan...

Ya kalbi atan bebege kurtaj yapalim bu bos gebelik diyenleri gordum ben daha otesi var mi

ciddi mi ? Kasaplıga mı özenmişler ?

çok sağolun şekerler ya baya moral oldu bana, yarın ben de görürüm inşallah..
bir de doktor konusu var kafamda koca bi soru işareti..özel muaynehanesi olan bir doktordan randevu aldım, çok iyi cihazları varmış, 35 yaşlarında bir doktor, çok methediliyo..ama bir yandan da kan tahlili ve ultrason dışındaki diğer tetkikleri özel muaynehanesinde yapamayacağı için hem ona gidip hem de tahliller için hastaneye gitmem gerekecek bu durumda..ama hastanedeki doktora gidersem tahliller falan da hemen orada yapılacak..çalışan insanım, öyle zırt pırt izin almam zor olduğu için her yönden artı eksi hesabı yapmaya çalışıyorum işte..ücret olacak da 3 katı ücreti var özelin..Ama gel gör ki yine de içimden ona gitmek geliyor..siz olsanız napardınız ?

çok sağolun şekerler ya baya moral oldu bana, yarın ben de görürüm inşallah..
bir de doktor konusu var kafamda koca bi soru işareti..özel muaynehanesi olan bir doktordan randevu aldım, çok iyi cihazları varmış, 35 yaşlarında bir doktor, çok methediliyo..ama bir yandan da kan tahlili ve ultrason dışındaki diğer tetkikleri özel muaynehanesinde yapamayacağı için hem ona gidip hem de tahliller için hastaneye gitmem gerekecek bu durumda..ama hastanedeki doktora gidersem tahliller falan da hemen orada yapılacak..çalışan insanım, öyle zırt pırt izin almam zor olduğu için her yönden artı eksi hesabı yapmaya çalışıyorum işte..ücret olacak da 3 katı ücreti var özelin..Ama gel gör ki yine de içimden ona gitmek geliyor..siz olsanız napardınız ?

bizim hamilelik takvimi olan imzalar niye çıkmıyo yahu yazımızın altında?

Ayni kaygilari bende yasadigim icin hastaneyi tercih ettim en sonunda. Ozel univ hastanesi, evet epey tuzlu ne yalan solim. Ama gercekten xok rahat oluyor...

Gebelik rutinleri 700 lira tutunca arkadaslar bana devlette yaptirsana allah askina bunca para neden veriyosun dedi, bi dusundum ssk dan randevu al doktora derdini anlat bu bu testleri istedi doktorum diye testleri yaptir sonra git sonucunu al sonra kendi doktoruna goster... ohoooo cok uzun hikaye... 700 verdim ama isim 10 dk da goruldu... dedigin gibi surekli izin almak gerekecek obur turlu... zor isler...

Bulunduğum şehirde özel üni hastanesi yok malesef..bi özel hastane var, o da bana baya uzak..bide özel tıp merkezi var ki ordaki doktoru da pek tavsiye etmiyolar..o sebeple kafam epey karışık..

oldukça tuzlu bir yere gidiyorum . Eşim mırın kırın etmişti ilk zamanlar. Özel muayenehane. Kafam rahat içim rahat olsun istiyorum. Yapılacak bir test varsa çalıştıgı lab. var. Örneği oraya gönderiyor , sonuc çıkınca beni arıyor. Yani ekstradan gidip baska yerde yaptırmıyorum ben.İçinden ne geliyorsa yap bence. Sonradan pisman olmaktansa yemezsin icmezsin evladın icin parayı biriktirirsin. Tabi devlette çalışan doktor kötü de dışarıdakiler iyi diye bir sey yok. İmkanlar ne kadar çoksa doktorun da yapabilecekleri o oranda artıyor.

Valla sen böyle yazınca, yarın için randevu aldığım özel muaynehanedeki doktoru aradım.Asistanına sordum, gerekli tahliller için anlaşmalı bir laboratuarınız varmı? Var ama biz burda kan almayız, siz gidip istediğiniz yerde tahlillerinizi yaptırabilirsiniz dedi.Ücrete tahliller vs dahil değil o zaman dedim, hayır tabiki değil dedi.Sadece muayene sırasında yapılan ultrasonlar dahilmiş..150 lira muayene parası istiyor bir de hay maşallah..E ilerde 2 li tarama 3 lü tarama falan gibi bir sürü şeyler olacak, o nası olacak peki? Gidip özel laboratuara da ekstra büssürü para verilecek, bildiğiniz soygun o zaman yani..Ya tabiki insan bu süreci her zaman yaşamıyo, özel olarak ilgilenilsin, şımartılsın istiyo, biraz da özele gitme sebebimiz o zaten..Ama özele gidip de böyle ekstra ordan oraya gezip durmak da anlamsız..
Özel muaynehane değil de özel hastane en mantıklısı sanırım..
Öfff ya, ilk çocuğum 10 yaşında..Çoktaaan unutmuşum böyle şeyleri, şimdi sudan çıkmış balığa döndüm yahu..

Ben de ozel bi klinikte kurtaj olmustum ama adam dogum gibi seyleri hastanelerde yapiyodu bence ozel bi hastaneden iyi bi doktor bulsan cok daha iyi olur senin icin. Sonucta dogum bu acil bisey olsa yine neresi o an uygun olursa oraya gitceksin ben yanlis mi dusunuyorum bu konuda bilmiyorum ama rutin tahlillere bile 500 600 lira vermek bana mantikli gelmiyo. Yerinde olsam bi devlet hastanesine giderdim ilk basta zaten daha keseni bile gormemissin. Devlete randevu alip ilk muayenemi olup tum tahlillerimi de yaptirip istedigim ozelle devam edebilirdim. Sonucta bebegin icin verdigin para icine ne kadar da batmiyor da olsa tahlil parasini bebegin daha iyi olsun diye vermis olmuyosun bence. Yine de senin kararin tabi ama ben boyle dusunuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…