Canm o değerle karından görülmez 5000 i geçmesi lazım ki karından görüldün ama 1000-1500 ü geçince vajinal ultrasonla görüşüyor biz ilk kez öyle gördük. Acele etme Canm Dr lar kalbi duymadan gebelikten bile saymıyorlar her ihtimale karışı bende sadece folik1 kullanıyorum anca bu hafta tahlil istedi gerek varsa vitamin verir herhalde1700hcg de, karından ultrasonla bakıldı ve görüldü değilmi? Peki kesede bebeği ne zaman gördünüz?
Yok yok yarın gideyim ben, şuan sadece folic1 içiyorum belki takviye vitamin falan verecek olur.
Canm o değerle karından görülmez 5000 i geçmesi lazım ki karından görüldün ama 1000-1500 ü geçince vajinal ultrasonla görüşüyor biz ilk kez öyle gördük. Acele etme Canm Dr lar kalbi duymadan gebelikten bile saymıyorlar her ihtimale karışı bende sadece folik1 kullanıyorum anca bu hafta tahlil istedi gerek varsa vitamin verir herhalde
1700hcg de, karından ultrasonla bakıldı ve görüldü değilmi? Peki kesede bebeği ne zaman gördünüz?
Yok yok yarın gideyim ben, şuan sadece folic1 içiyorum belki takviye vitamin falan verecek olur.
Birşey daha sormak istiyorum, 1700 hcg bat kaç gün geçtiği zaman ölçülmüştü?Kesede bebek 1 hafta sonra gördük. İlk keseyi gördüğümde doktor dedi bu nokta bebek olabilir diye. Tabi ben bişey görmedim toplu ıgne kafası kadar olunca :)
Bir çoğumuzun olmadığı gibiyaw arkadaş bizim gördügümüz neydi? Gaz balonu mu? Doktorsan amenna, bak yeni bir olaya şahit olmuş oldun. Değilsen yok görünmez de 5000 olması lazım da gibi net cumleler kurmayın rica ediyorum ya.
Bir çoğumuzun olmadığı gibi
Dr Değilim elbette ama arkadaş bilgi istemiş, uzun bi süreç yaşadım çok Dr değiştirdim verdiğim bilgi bulunduğum ilin en iyi Dr una ait ayrıca kendi yaşadıklarımı yazdım bunun ne sakıncası var sadece her durumda risk var ve hepimiz stresliyiz neler duyup okuyoruz, hepimiz Hakkı'mızda en iyisini istiyoruz arkadaş zaten gidecektir ve kendi Dr u açıklama yapacaktır.
Tamam arkadaşım burda bilgi paylaşmak için varız tartışmak için zaten değil ben kendi yaşadığımı yazdım diğer bi arkadaş da 5000 de zor görmüş yazmış çevremdeki insanlar da böyle hep, 1700 gibi bi değerle ilk defa karından görüldüğünü duydum ne güzel beklemeden görebilmişsiniztamam da görünmez olmaz şu olması lazım gibi cumleler kurmayın dedim ben size. Bende görünmedi, Doktorum şöyle dedi gibi cumleler daha dogru sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?