BHCG değerlerimizi paylaşalım

hatuny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
377
0
46
Çankırı
kızlar ben adet günümden 4 gün sonra test yaptırdım 329.8 çıktı.nasıl sizce bu değer.doktor iyi henüz küçük dedi.bir arkadaşımın iki gün geçtikten sonra 2700 falanmış.bu kadar farklı olması normal mi?tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

adetime 3gün kala 238.08 di adetimi 6gün gectıgınde de 9.525 cıktı benımkı herkesınkı farklı oluyor tabi , o yüzden kafana takma bunu

Son düzenleme:
kızlar ben adetime 1 hafta kala değerim 4 çıkmıştı ama adet oldum sizce neden değer 0 değil de 4?

şunu da ekleyim 1 hafta sonra adet oldum malesef

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 23 eylülde aşılama yatırdım dün kantestimde bhcg degerim 301.03 çıktı benim merak ettigim bu degerlerde çogul gebelik anlaşılıyormu çok yüksek çıkarsa ikiz falan diyorlar bilgisi olan varmı? şuan 17 günlük hamileyim...doktor bu degere gayet iyi dedi..

bugün yine kan verdim bakalım bhcg kaç çıkacak merakla bekliyorum.benim değerden daha düşük çıkanları da duyuyorum çok yüksek çıkanları da.kafam çok karıştı.başka yok mu bhcg değeri hakkında bilgi vercek acaba?

merhabalar.adet gecikmesinin yaklaşık 5.gününde ilşkiden yaklaşık 12 gün sonra kanda bhcg testi yaptırdım sonuç 0.aslında bi ilşkide yoktu sadece zevk suyundan şüphelendik.o bölgeye boşalma olmadı çünkü.sizce bu değern yükselme ihtimali varmıdır.son adet tarihim 6 eylül ilşkide 29 eylül.ovulasyon zamanında da değil

en son 17 agustosta adet oldum 20 eylulde adet olmam gerekiyordu olmadim 2 ekimde kan degerim 14980 cikti adet tarihim 12 gun gecmisti dun tekrak yaptim yukselmismi diye 44000 olmus benim hesabima gore 8 haftalik hamileyim doktorum yarin tekrar gecmemi soyledi 3 yil bekleyisten sonra hiç ummadigim bir anda cikti geldi bebegim

benm 17 çıkmıştı var dedi doktor ama şüpheli :))bilgnz varmı kesn var demii

değerim 329 çıkmıştı ilk yaptırdığımda.2 gün sonra 888 çıktı sanırım yolunda gidiyor ne dersiniz?tecrübelerinize ihtiyacım var

değerim 329 çıkmıştı ilk yaptırdığımda.2 gün sonra 888 çıktı sanırım yolunda gidiyor ne dersiniz?tecrübelerinize ihtiyacım var

değerin gayet güzel artmış cnm herkesin bünyesi farklı önemli olan senin değerinin artıp artmaması.ben ilk gebeliğimde bir kere kanda baktırmıştım şimdi herkes habire ölçtürüp artmışmı diye bakıyor

canım hiç sorma psikopata bağladık iyice.ben 1 kez düşük yaptım.düşüğe kadar haberim bile yoktu.şimdi çok korkuyorum ondan yaptırıp tedirgin oluyorum.aslında yaptığımız çok yanlış sürekli bhcgye baktırmak yani.doktorlar da çok uygun görmüyor ama ben artık doktorlara da olan güvenimi yitirdiğim için kendimce merakımı gideriyorum işte.

Kan testini nerde yaptırdınız arkadaşlar

Ne kadar zamanda sonuç çıktı

23.4 H ne anlama geliyor arkadaşlar ? Her bayanda farklı çıkar diyorlar ,doğrumudur ? Regl'im geçeli 7 gün oldu bugün !!.Sabah evde kendim test yapıcam ,öğlenede doktora gidicem artık yine bhcg ölçümüne ..

9 ekimde 5.21, 12 ekimde 33.5, ve bugün 22.7 . dr kimyasal dedi. kahverengi pıhtı atıyorum hala ve feci sancım var. düşük yapıyomuşum ama çok küçük olduğu için düşük denemezmiş. ne kadar sürede normale döner ve adet olurum sizce? bat 13 ekimdi bu arada..

kızlar ben adetime 1 hafta kala değerim 4 çıkmıştı ama adet oldum sizce neden değer 0 değil de 4?

şunu da ekleyim 1 hafta sonra adet oldum malesef

Yani adet gecikmemiş,tam zamanında adet görmüşsünüz zaten.
Değerin 4 çıkmasına gelince,henüz aynısını ben de yaşadım.
Adetim 4 gün gecikti,test yaptırdım 4.4 çıktı,doktorumu aradım bu değerler için birşey söylenemez 2 gün sonra tekrar yaptır dedi,
tekrar yaptırdım sonuç: 4.2 çıktı,bu sefer dr. hamile değilsin,adet dönemine girerken bu hormon yükselebilir,sen üstünde durdukça adet gecikiyor dedi ve 2-3 gün sonra adet oldum zaten.

sağol canım bilgilerin için
insan acaba mı diyo ama adet oldum zaten.

benimde adet günüm de kahverengi akıntım geldi iki gün sonra kesildi. doktora gittim bhcg değerim 62 çıktı. doktor çok yeni hamilesin dedi. dünde kendim idrar testi yaptım2. çizgi çok net olmasada çıktı. ama içimde bir şüphe var sizce ben hamilemiyim.? gerçekten . çünkü iki yıldan sonra çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…