Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben adet günümden 4 gün sonra test yaptırdım 329.8 çıktı.nasıl sizce bu değer.doktor iyi henüz küçük dedi.bir arkadaşımın iki gün geçtikten sonra 2700 falanmış.bu kadar farklı olması normal mi?tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
değerim 329 çıkmıştı ilk yaptırdığımda.2 gün sonra 888 çıktı sanırım yolunda gidiyor ne dersiniz?tecrübelerinize ihtiyacım var
değerin gayet güzel artmış cnm herkesin bünyesi farklı önemli olan senin değerinin artıp artmaması.ben ilk gebeliğimde bir kere kanda baktırmıştım şimdi herkes habire ölçtürüp artmışmı diye bakıyor
Kan testini nerde yaptırdınız arkadaşlar
Ne kadar zamanda sonuç çıktı
kızlar ben adetime 1 hafta kala değerim 4 çıkmıştı ama adet oldum sizce neden değer 0 değil de 4?
şunu da ekleyim 1 hafta sonra adet oldum malesef
Yani adet gecikmemiş,tam zamanında adet görmüşsünüz zaten.
Değerin 4 çıkmasına gelince,henüz aynısını ben de yaşadım.
Adetim 4 gün gecikti,test yaptırdım 4.4 çıktı,doktorumu aradım bu değerler için birşey söylenemez 2 gün sonra tekrar yaptır dedi,
tekrar yaptırdım sonuç: 4.2 çıktı,bu sefer dr. hamile değilsin,adet dönemine girerken bu hormon yükselebilir,sen üstünde durdukça adet gecikiyor dedi ve 2-3 gün sonra adet oldum zaten.
Yani adet gecikmemiş,tam zamanında adet görmüşsünüz zaten.
Değerin 4 çıkmasına gelince,henüz aynısını ben de yaşadım.
Adetim 4 gün gecikti,test yaptırdım 4.4 çıktı,doktorumu aradım bu değerler için birşey söylenemez 2 gün sonra tekrar yaptır dedi,
tekrar yaptırdım sonuç: 4.2 çıktı,bu sefer dr. hamile değilsin,adet dönemine girerken bu hormon yükselebilir,sen üstünde durdukça adet gecikiyor dedi ve 2-3 gün sonra adet oldum zaten.