Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın Kızlar bende 15 şubatta kan tahlili yaptırıp öğrendim beta hcg 8300 çıktı. Sat’a göre o zaman 5+2 haftalıktı. Sizce yüksek değil mi? Cuma günü ultrasondan görmeye gideceğim dua edin inşallah vardır
Günaydın Kızlar bende 15 şubatta kan tahlili yaptırıp öğrendim beta hcg 8300 çıktı. Sat’a göre o zaman 5+2 haftalıktı. Sizce yüksek değil mi? Cuma günü ultrasondan görmeye gideceğim dua edin inşallah vardır
Aile hekimleri de yapıyo testi sabah gidip iki günde bir yaptırın HCG takibini sonra kontrole giderken goturursunuz drunuz inceler. Şuan tek değer verdiğiniz için ben tam bi yorum yapamıyorum ama eğer benim ki 5+2 olsaydı yaptığım hesaplara göre degeriniz civarı bişey çıkıyo . Ayrıca HCG çok geniş aralığı olan bi test yani kiminin ki yüksek kiminin ki düşük olur ama normaldir buna çok takılmayın mühim olan değerler arasındaki artış düzeni