Merhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar son adet tarihim 13 Ocak 13 subatta kan testi yaptım 50.8 çıktı 15 subatta 100.3 çıktı ayın 19 unda özel hastanede muayene oldum kese görünmedi vajinal ultrasonda ama rahim kalınlaşmış dedi doktor kan değerim 388.80 çıktı o gün doktor yavaş artış olmuş tam net bişey diyemem yarın tekrar gel dedi çok üzgünüm değerim kötü mü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bhcg değeri iki katı artmıyor
- Konu Sahibi Cancanbir
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bhcg düzensiz artış
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar son adet tarihim 13 Ocak 13 subatta kan testi yaptım 50.8 çıktı 15 subatta 100.3 çıktı ayın 19 unda özel hastanede muayene oldum kese görünmedi vajinal ultrasonda ama rahim kalınlaşmış dedi doktor kan değerim 388.80 çıktı o gün doktor yavaş artış olmuş tam net bişey diyemem yarın tekrar gel dedi çok üzgünüm değerim kötü mü
Merhaba, hayırlı olsun, 2 gün arayla hesapladığında tam da artması gerektiği gibi artmış, üstelik Bhcg en az 1000 olmadan kese görünmez demişti doktorum bana.. Canınızı sıkmayın lütfen, olumlu şeyler düşünün, ama artışınız gayet güzel bence.. Bazı doktorları anlamıyorum..
Mesela takvimi açın, ilk başladığınız günden itibaren bir gün atlaya atlaya ilk değerinizi 2 ile çarpın, tam da yazdığınız değerler çıkıyor.. Bu arada 400 çıkması gerekirken 388 çıkması hiç problem değil sakın kafanızı takmayın...
Çok teşekkür ederim doktorum öyle olumsuz konuşunca çok kötü oldum herkes gayet iyi diyor en az yüzde 66 artması yeterliymiş niye böyle olumsuz konuştu anlamadım direk sağlıklı değil artışın dedi kaç haftalık hamileyim onuda bilmiyorum adete göre 5 haftayı bitirmem lazım ama hcg 4 haftalık gibiMerhaba, hayırlı olsun, 2 gün arayla hesapladığında tam da artması gerektiği gibi artmış, üstelik Bhcg en az 1000 olmadan kese görünmez demişti doktorum bana.. Canınızı sıkmayın lütfen, olumlu şeyler düşünün, ama artışınız gayet güzel bence.. Bazı doktorları anlamıyorum..
Mesela takvimi açın, ilk başladığınız günden itibaren bir gün atlaya atlaya ilk değerinizi 2 ile çarpın, tam da yazdığınız değerler çıkıyor.. Bu arada 400 çıkması gerekirken 388 çıkması hiç problem değil sakın kafanızı takmayın...
- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
Gerçekten bazi doktorları boğmak istiyorum ya gelişi güzel nasilda cevap veriyorlar hayret birşey.
Biz hastalar bile ultrasonda kesenin 1500-2000 arasinda gorunmeyecegini bilirken domtorlar nasıl bilmez sacma sapan yorum yaparlar cidden merak ediyorum.
Kalbini gönlünü ferah tut arkadaşım Allah büyüktür. Bana da doktorlar normal yolla zor hamile kalırsın aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler yaptim kimyasal gebelik oluştu ama 2ay sonra Rabbim ol dedi doğal yolla oldu cok şükür. Sende cokca dua et bacım güzel başlamış güzel ve sağlıkla devam etsin insallah.
Biz hastalar bile ultrasonda kesenin 1500-2000 arasinda gorunmeyecegini bilirken domtorlar nasıl bilmez sacma sapan yorum yaparlar cidden merak ediyorum.
Kalbini gönlünü ferah tut arkadaşım Allah büyüktür. Bana da doktorlar normal yolla zor hamile kalırsın aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler yaptim kimyasal gebelik oluştu ama 2ay sonra Rabbim ol dedi doğal yolla oldu cok şükür. Sende cokca dua et bacım güzel başlamış güzel ve sağlıkla devam etsin insallah.
- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
Çok teşekkür ederim doktorum öyle olumsuz konuşunca çok kötü oldum herkes gayet iyi diyor en az yüzde 66 artması yeterliymiş niye böyle olumsuz konuştu anlamadım direk sağlıklı değil artışın dedi kaç haftalık hamileyim onuda bilmiyorum adete göre 5 haftayı bitirmem lazım ama hcg 4 haftalık gibi
Benim de SAT’a göre ilk başlarda daha küçüktü ama sonra arayı toparladı. Bu fark sanırım şundan kaynaklanıyor; çok küçük oldukları için ve mm’ler ile hesaplandıklarından, ultrasonda bir noktayı işaretlerken nokta kadarcık farklı yeri işaretlese, sonuç farklı çıkar mesela. Ki o kadar da hassas ölçüm yapmadı mesela benim doktorum. Hatta benim uterusum ters, bebeği görebilmek için karnıma cihazı eğey bi bastırdı ve eli sabit duramadı, güç uygulaması gerektiğinden. Siz kafanızı rahat tutun, Allah’ın izniyle sağlıcakla gelir inşallah bebeğiniz..
İnşallah bir sorun çıkmaz da sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ne zormuş böyle beklemek.çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattın günlerdir ne yediğimi bildim ne içtiğimiBu arada gec döllenme olabilir bende son adet tarihine gore 10 haftalik olmam lazım ama ultrasonda 9haftalik gözüküyor. Beta hcg anlam ifade etmiyor haftalık olarak önemli olan ultrason da ne çıkacağı.
Zaten ultrasonda göremeyince daha küçüktür değer yükselince tekrar bakalım dedi değer 388 çıkınca da sağlıklı değildir artış kötü dedi dış gebelik olabilir gibi konuştu ama senin söylediğin çok mantıklı şimdi daha iyi anlıyorumBenim de SAT’a göre ilk başlarda daha küçüktü ama sonra arayı toparladı. Bu fark sanırım şundan kaynaklanıyor; çok küçük oldukları için ve mm’ler ile hesaplandıklarından, ultrasonda bir noktayı işaretlerken nokta kadarcık farklı yeri işaretlese, sonuç farklı çıkar mesela. Ki o kadar da hassas ölçüm yapmadı mesela benim doktorum. Hatta benim uterusum ters, bebeği görebilmek için karnıma cihazı eğey bi bastırdı ve eli sabit duramadı, güç uygulaması gerektiğinden. Siz kafanızı rahat tutun, Allah’ın izniyle sağlıcakla gelir inşallah bebeğiniz..
- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
Aman diyeyim arkadaşım sakın sıkıntı stres yapma bebeginide kendini de kötü etkileme heo güzel düşün güzel olsun cokca dua bolca sabır sadece. Bende cok stres yaşadım çünkü kan degerlerimi olcturdugum sırada ve hasta oldum en sonunda.İnşallah bir sorun çıkmaz da sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz ne zormuş böyle beklemek.çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattın günlerdir ne yediğimi bildim ne içtiğimi
Rabbim bize cok güzel bir mucize yaşatıyor hem cok guzel hemde cok stresli...
Rabbim sağlıkla hayırla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah küçük mucizelerimizi.
E artmş işte benimki sizinkindn daha azdı örneğin 65 2 gün sonra 124 dü hepte aynı şekilde arttı ama bi sıkıntı yok doktorlarn en son yapması gereken şeyi en baş yapması ah?Merhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar son adet tarihim 13 Ocak 13 subatta kan testi yaptım 50.8 çıktı 15 subatta 100.3 çıktı ayın 19 unda özel hastanede muayene oldum kese görünmedi vajinal ultrasonda ama rahim kalınlaşmış dedi doktor kan değerim 388.80 çıktı o gün doktor yavaş artış olmuş tam net bişey diyemem yarın tekrar gel dedi çok üzgünüm değerim kötü mü
- 23 Şubat 2019
- 21
- 2
- 1
- 36
Mrb ben 7 haftalık hamileyim ama kese gözükmüyordu bir türlü üç gündür de bel agrisi ve karin ağrısı yasiyordum dün gece birden kanamam başladı ama parca gelmedi sıvı halinde bir kanama oluştu ve devam ediyor hastaneye gittik hem vajinadan bakıldı hem normal bakıldı doktor kese yok diyor kan testi yapıldı 3949.00 cıktı doktor pazartesi günü yine gel dedi ne bir mudale yapıldı nede önlem alındı söylediği şey gebelik var ama kese yok pazartesi yine gel dedi sizce ben nasıl bir durum yaşıyorum şuanda
Rabbim yardım etsin sana bilmiyorum ki nasıl bişey bu doktorlar çok ilgisiz birde özel hastaneye gitsen belki daha detaylı bakarlarMrb ben 7 haftalık hamileyim ama kese gözükmüyordu bir türlü üç gündür de bel agrisi ve karin ağrısı yasiyordum dün gece birden kanamam başladı ama parca gelmedi sıvı halinde bir kanama oluştu ve devam ediyor hastaneye gittik hem vajinadan bakıldı hem normal bakıldı doktor kese yok diyor kan testi yapıldı 3949.00 cıktı doktor pazartesi günü yine gel dedi ne bir mudale yapıldı nede önlem alındı söylediği şey gebelik var ama kese yok pazartesi yine gel dedi sizce ben nasıl bir durum yaşıyorum şuanda
Bu
bugün kan verdim tekrar sonucu bekliyorum bakalım ayın 19 undan beri ne kadar artmış korkuyorum yaaE artmş işte benimki sizinkindn daha azdı örneğin 65 2 gün sonra 124 dü hepte aynı şekilde arttı ama bi sıkıntı yok doktorlarn en son yapması gereken şeyi en baş yapması ah?
Bana değerleriniz kötü gelmedi . Dün bi konu okumuştum eskilerden HCG 80 çıkmış hafif kanaması olmuş 2 gün sonra olcturmus 81 çıkmış sonra ki ölçümde 200 çocuk sağlıklı doğmuş .tabi tam tersi var sağlıklı artış olup düşük olan da var biz anneler olarak iç huzurumuzu korumak zorundayız çünkü hormonlar çok hassas sizin motivasyonunuz yuksek olsun ki bebeğiniz de stres yasamasinMerhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar son adet tarihim 13 Ocak 13 subatta kan testi yaptım 50.8 çıktı 15 subatta 100.3 çıktı ayın 19 unda özel hastanede muayene oldum kese görünmedi vajinal ultrasonda ama rahim kalınlaşmış dedi doktor kan değerim 388.80 çıktı o gün doktor yavaş artış olmuş tam net bişey diyemem yarın tekrar gel dedi çok üzgünüm değerim kötü mü
Bugün kan testinin sonucunu aldım şükürler olsun 2444 çıktı çok mutluyum acaba kese ne zaman görünür karındanBana değerleriniz kötü gelmedi . Dün bi konu okumuştum eskilerden HCG 80 çıkmış hafif kanaması olmuş 2 gün sonra olcturmus 81 çıkmış sonra ki ölçümde 200 çocuk sağlıklı doğmuş .tabi tam tersi var sağlıklı artış olup düşük olan da var biz anneler olarak iç huzurumuzu korumak zorundayız çünkü hormonlar çok hassas sizin motivasyonunuz yuksek olsun ki bebeğiniz de stres yasamasin
Ben bata 5 gün kala öğrendim aile hekimimle hcg takibi yaptık tüm testlerimi aile hekiminden yaptım sonra kadın doğuma gittim 6+2 de o zaman hem keseyi hem de kalp atışlarını duydum. Son adet tarihinizin ilk gününden ne kadarlık olduğunu hesaplayin erkense gitmeyin dr da bişey yapmiyo bir hafta iki hafta sonra gel diyor. Adınıza çok sevindim inşallah her şeyi yolundadır meleklerimizi sağlıkla dünyaya getiririzBugün kan testinin sonucunu aldım şükürler olsun 2444 çıktı çok mutluyum acaba kese ne zaman görünür karından
Son adetim 13 Ocak ona göre 6 haftanın içindeyim ama bir hafta önce gittim kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir dedi biraz daha bekleyip giderim heraldeBen bata 5 gün kala öğrendim aile hekimimle hcg takibi yaptık tüm testlerimi aile hekiminden yaptım sonra kadın doğuma gittim 6+2 de o zaman hem keseyi hem de kalp atışlarını duydum. Son adet tarihinizin ilk gününden ne kadarlık olduğunu hesaplayin erkense gitmeyin dr da bişey yapmiyo bir hafta iki hafta sonra gel diyor. Adınıza çok sevindim inşallah her şeyi yolundadır meleklerimizi sağlıkla dünyaya getiririz
Benim 10 Ocak 6+5 yani siz7.haftadasınız tabiki geç döllenme olabilir burda okuyorum 8ve 9 da gören ve kalp atışlarını duyan çok içinizi ferah tutun stres önemli bir unsur meleginizi de etkilemeyin Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSon adetim 13 Ocak ona göre 6 haftanın içindeyim ama bir hafta önce gittim kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir dedi biraz daha bekleyip giderim heralde